Husbil sommaren 2022? Då måste du vara snabb!

Detta är en sponsrad artikel från HYMER Center

Intresset för husbilar och husvagnar är större än någonsin och för att möta efterfrågan kommer HYMER Center att genomföra en Höstshow med start 1 oktober på HYMER Center i Ängelholm.

Försäljningen av campingfordon ökar lavinartat och allt fler inser att husbilen går att använda till betydligt mer än camping. Den ökade efterfrågan i kombination med stora logistikutmaningar i spåren av Covid-19 gör att leveranstiderna ökar markant. Förra året tog husbilarna från fabriken slut tidigt och den som vill vara säker på en ny husbil eller husvagn till sommaren 2022 måste vara snabb. Därför ger Hymer Center sig nu ut på en ”Roadshow” för att visa upp nyheter, erbjudanden och upplevelser.

Startar i Ängelholm

Startskottet går på HYMER Center i Ängelholm den 1-3 oktober.
– Vi vill försäkra oss om att kunna leverera i god tid innan semestern 2022. Under höstshowen visar vi nyheter och svara på frågor om våra produkter och livet i husbil, berättar Fredrik Engstrand försäljningschef HYMER Center.

Drömhusbilar

Hans mål är att alla som vill skall kunna få sin drömbil precis som de önskar den och då är det hög tid att beställa nu.
– Vi ser en ökad trend i de mindre campingbilarna, men även i de större och mer påkostade modellerna. I samband med höstshowen öppnar vi upp för nybeställningar och kan därmed erbjuda det mesta av det bästa. Bland annat visar vi drömhusbilarna HYMER Masterline T 780, HYMER Masterline I 880 och I 890, avslutar Fredrik.

Grundat 1968 och Sveriges största fullserviceleverantör av husbilar. Vi har 6 fullserviceanläggningar i Örebro, Stockholm, Ängelholm, Göteborg och Umeå. Säljer husbilar och husvagnar från världens största husbilskoncern Erwin Hymer Group, varumärkena HYMER, Carado, Dethleffs, Bürstner och Eriba.

Hymer HÖSTSHOW 2021
HYMER Center Ängelholm 1-3 oktober
HYMER Center Göteborg 8-10 oktober
HYMER Center Örebro 15-17 oktober
HYMER Center – Hansen Caravan 22-24 oktober
Birsta Husbil – Sundsvall 22-24 oktober
HYMER Center Umeå 29-31 oktober

Till HYMER Centers hemsida
Det här är en annons från HYMER Center och inte en artikel från CampingSveriges redaktion.
Du kan mejla vår annonsavdelning på annons@mediapress.se.
Relaterade artiklar

Black Weekend på Camping.se

SCR Svensk camping: Stor ökning av utländska campare i september

Campingbio tillbaka sommaren 2022

Nytt vin från Laika

Cj Tält & Fritid: Friluftstrend lyfter tältexpert

Smart lösning för hundar i husbil

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket