Prisregn över Kabe – bland annat utsedd till Årets husvagn 2024

På mässan CMT i Stuttgart har Kabe fått fina utmärkelser för några av sina husvagns- och husbilsmodeller. Bland annat vann Kabe Estate priset som "Årets husvagn 2024".

Totalt kammade svenska Kabe hem sex priser i den prestigefyllda tävlingen. Traditionsenligt delas priserna ut på mässan CMT i Stuttgart där Kabe även ställer ut. Kabe har ökat sina marknadsandelar på exportmarknaderna, speciellt har försäljningen till Tyskland och Holland ökat kraftigt. Tyskland har blivit den näst största marknaden så att uppmärksammas här är extra glädjande för Tenhults-företaget.

Försäljningschef Manfred Taedcke och medarbetare visar stolt upp utmärkelserna.

Årets husvagn

Kabe Estate-serien tog hem förstaplatsen i Årets husvagn 2024 som den mest framgångsrika importmodellen i kategorin övre mellanklass. I kategorin övre medelklass totalt blev Estate tvåa. Royal/Imperial-serien visade framfötterna i kategorin överklass/lyxklass med en första plats som den mest framgångsrika importmodellen och tredje plats i kategorin övre lyxklass i den totala rankingen. Utmärkelserna för husvagnar delades ut av den tyska tidningen Caravanning, Europas största camping- och husvagnstidning.

Kabe Estate vann kategorin övre mellanklass.

Novum kom tvåa

I husbilssegmentet är det tidningen Promobil som delar ut utmärkelserna. Där kom Kabe Novum på en andra plats i importklassen helintegrerade över 95 000 euro. Serierna Crown och Imperial hamnade på tredje plats för halvintegrerade över 75 000 euro. Mikael Blomqvist, vd Kabe, är stolt över utmärkelserna och betonar den viktiga rollen av exportmarknaden, där Kabe har ökat sina marknadsandelar betydligt under 2023.
– Vår grund består av välutrustade fordon kända för sin design, säkerhet och komfort med kundanpassade lösningar. Men vi fokuserar också på att ligga framkant av teknologin och vara dedikerade till kundens behov. Jag vill även lyfta vårt team i Tyskland och våra återförsäljare som har gjort det möjligt för oss att vinna sex priser, säger Mikael Blomqvist.

Kabe Novum kom tvåa i importklassen helintegrerade över 95 000 euro.

 

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket