Succe då dansk agent tar över Home-Car husbilar i Skandinavien

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Efter att Tirus Group gick i konkurs i november 2007 har Mobil Partner BVBA köpt märket Home-Car och fortsatt produktionen av husbilar i Lommel.

Klicka för större bild Camping Nordic A/S tar överDen belgiskägda firman presenterar nu deras nya agent för Danmark, Norge, Sverige och Finland. Det är firman Camping Nordic A/S, som ägs av Christian Jørgensen, som framöver skall ansvara för försäljningen av Home-Cars husbilar i Skandinavien.-Vi är ytterst tillfreds med detta avtal som passar perfekt i vårt redan i förväg breda sortiment, som vi också säljer, berättar direktör Christian Jørgensen.Camping Nordic A/S är agent för Cabby, Home-Car, Delta och Kip i Danmark. Innehavaren, Christian Jørgensen har varit en del av campingbranschen i Skandinavien under många år.

Klicka för större bild Kort om Home-Car husbilarHome-Car producerar och säljer för ögonblicket 1000 husbilar om året. Home-Car har gjort en andra succé i och med sin omstart med början i England, Frankrike, Belgien, Holland och Tyskland. Home-Car kommer introduceras i hela Europa och är inte enbart intresserade av att komma fram i de europeiska länderna där de är kända idag, utan vill också arbeta i den östra delen av Europa.Home-Car producerar för ögonblicket halvintegrerade husbilar. På den kommande mässan i Düsseldorf kommer det att presenteras en ny husbilsserie baserad på Vans. I framtiden kommer det också att utvecklas en mindre husbil. På sikt kan en komplett serie av husbilar presenteras. Nya modellerDe nya modellerna presenteras på mässan i Düsseldorf, där CampingSverige också kommer att finnas på plats. Följ med här på portalen där vi också lägger ut återförsäljarlistan så snart vi har den.

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket