Svenska Tält: Nyheter på klassiska StandBy

Av: Daniel Andersson
Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

StandBy är Svenska Tälts stora succé. Det klassiska tältet utvecklas ständigt med nya tillbehör.

Husbilsmarkis med sidor och front.

Husbilsmarkis med sidor och front. På årets Elmia visades bland annat StandBy 4000 Entré. – Den har ett längre utskjutande tak på ena sidan av tältet. Sedan har vi ändrat färg på nederdelen av StandBy från grått till svart samt ny design på dörrarna, berättar vd Stig Berg. Vidare har sidor och front till husvagn- och husbilsmarkisen fått en ny färgsättning. – Den fick vi mycket fin feedback på av besökarna på Stora Nolia, fortsätter Stig. Även Lapplandia, Svenska Tälts vintertält, har fått ny färgsättning till säsongen 2020.

Vintertältet Lapplandia.

Vintertältet Lapplandia. Egen tillverkningSvenska Tält i Dorotea är ett familjeföretag med över trettio framgångsrika år bakom sig. Verksamheten sysselsätter ett 20-tal personer och tälten säljs över hela landet. – Allt sker i vår egen fabrik och vi använder endast material av hög kvalitet, förklarar vd Stig Berg.Arbetet utförs fortfarande till stor del för hand, även om företaget har investerat i toppmoderna maskiner bland annat en dataskärare som underlättar tillskärningen.

Relaterade artiklar

Black Weekend på Camping.se

SCR Svensk camping: Stor ökning av utländska campare i september

Campingbio tillbaka sommaren 2022

Nytt vin från Laika

Cj Tält & Fritid: Friluftstrend lyfter tältexpert

Smart lösning för hundar i husbil

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket