Tabbert 2022: Vagnar med premiumkänsla

Välljudande bluetooth-högtalare, ett nytt vattenfiltersystem och en ny planlösning i Da Vinci-serien är några av Tabberts 2022-nyheter.

Tabbert tillverkar några av Europas mest exklusiva husvagnsmodeller och med nyheterna för 2022 befästs den positionen ytterligare. En helt ny planlösning återfinns i Da Vinci-serien, nämligen 550 DM 2.5. Förutom en dubbelsäng finns även våningssäng till barnen vilket ger upp till sex sovplatser. Den rymliga sittgruppen har också plats för sex personer.

abbert Da Vinci 540 E är en påkostad modell.

abbert Da Vinci 540 E är en påkostad
modell.

Nyheter i urval

Vidare har Tabbert uppgraderat alla serier med en ny elegant silverlogotyp på vagnarnas utsida. I köket kommer ett kylskåp från Dometics 10-serie att installeras i alla 2022-modeller. Rossini Finest Edition är försedd med Soft Carbon-klädseln i gråa färgnyanser. Väljer man trevåningssängar i Rossini 620 DM, Da Vinci 500 KD eller Da Vinci 700 KD ingår även tre sidofönster. Ett kraftfullt litiumbatteri finns som tillval för alla modeller. Modellerna Rossini, Rossini Finest Edition, Da Vinci, Vivaldi och Puccini har fått nya bluetooth-högtalare.

Tabbert förstärker premiumkänslan.

Tabbert förstärker premiumkänslan.

Silwyready

De flesta Tabbert-modeller har Silwyready-paket som standard. Silwyready är ett sortiment av bl a glasunderlägg och magnetiska lister för smidig förvaring av exempelvis glasburkar. En annan innovation som ingår som standard är Bluuwater vattenfiltersystem, vilket säkerställer att vattnet från kranen alltid är rent och friskt.

Silwyready är smart förvaring.

Silwyready är smart förvaring.

Finns även som underlägg.

Finns även som underlägg.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket