Campingspelet – roligt sällskapsspel för alla campare

Den campare som kommer först i mål vinner och blir den bästa camparen, i alla fall för denna gång. De andra vill väl ha revansch?

Bästa campare! Välkomna till årets bästa eller värsta camping med Campingspelet.

Campingspelet är ett hysteriskt roligt sällskapsspel som passar perfekt för en grupp vänner eller familj som vill ha kul tillsammans. Spelet är inspirerat av campingäventyr och involverar olika utmaningar och aktiviteter relaterade till campingtemat. Under vistelsen på campingimrådet (spelplanen) möter ni olika händelser, några hjälper er framåt medan några kan komma att stoppa upp er framfart mot mål.

Campingspelet erbjuder en bred variation av utmaningar och aktiviteter som gör att spelarna blir engagerade och utmanade.

Campingspelet är rogivande, spännande och ibland oförutsägbart

Korten med händelser gör vistelsen både rogivande, spännande och ibland oförutsägbar, just det där som är tjusningen med campinglivet! Campinglivet skapar alltid minnesvärda händelser, så även denna gång!

Var kommer ni att hänga mest innan målgång? Vid restaurangen, glasskiosken, stranden, lekparken, receptionen eller vid några av de övriga tio områdena?

Är det du som alltid får diska? Gillar du genvägar, vågar du åka linbana? DÅ har du checkat in på rätt camping! Hur bor du helst när du campar – i husvagn, husbil, stuga eller tält?

Med lite tur, val av aktiviteter och schysta campingvänner kanske det är just du som blir den bästa camparen? Trevlig vistelse och lycka till!

Campingspelet innehåller: 1 spelplan, 1 tärning, 8 spelpjäser, 110 gröna kort – ”Campingkort”, 110 röda kort – ”Drabbar annan campare”, 8 startkort med följande symboler: Sol, husvagn, husbil, stuga och tält.

Köp campingspelet här

På Spelexperten handlar ni tryggt och enkelt med snabba leveranser och 30 dagars öppet köp. Verksamheten har sedan starten 2009 snabbt blivit en favorit på nätet för de som söker sällskapsspel och är idag en av Sveriges största återförsäljare av brädspel.

Till Spelexpertens hemsida
Det här är en annons från Spelexperten och inte en artikel från CampingSveriges redaktion.
Du kan mejla vår annonsavdelning på annons@mediapress.se.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket