Campingtillbehör från Campout

Av: Daniel Andersson

Campingsäsongen är i full gång och efterfrågan på tillbehör större än nånsin. Småländska Campout är en partner till tidningen Husvagn på Väg och har precis släppt en 16-sidig bilaga full med smarta och prisvärda tillbehör.

Specialister på tillbehör för camping

Tillbehörsspecialisten Campout är inne på sitt sjunde år och fortsätter att utöka sortimentet med nya varumärken, bl a moderna inredningsprylar under namnet Camper Style.Smålandsföretaget har gamla anor i branschen och har sitt ursprung i Öggestorp Caravan, välkänd tillverkare och återförsäljare av husvagnar och husbilar. Numera är det fritidstillbehör under namnet Campout som gäller. Verksamheten drivs av Jonathan Larsson och Joakim Guldstrand, vilka sedan starten 2012 byggt upp ett brett sortiment av produkter för camping, friluftsliv och outdoor.

Säkrare camping med smarta tillbehör

En av Campouts nyheter – GasStop ger säkrare användning av gasolsystem. Prisvärda produkter – Vi bygger successivt upp ett varumärke som ska stå starkt i framtiden med ett eget prisvärt sortiment, i eget svenskt lager som grund. Campout ska förknippas med prisvärda produkter av hög kvalitet – utan onödiga mellanhänder, säger vd Jonathan Larsson.

Förhindra gasläckage när du campar

Campout är exklusiv återförsäljare av märkena ProPlus, Defa och numera även GasStop. GasStop är en säkerhetsprodukt som förhindrar gasläckage.

I året sommarnummer av Husvagn på Väg finns en bilaga med sommarens bästa tillbehör från Campout. Du kan läsa e-tidningen här:etidning.pgab.se

Relaterade artiklar

Dometic: Coola kylboxar som tål hårda tag

Test av portabla strömkällor

Sponsrad artikel

Coola prylar som du designar själv

Familj med barn och hund testar husbilssemester

Campingtillbehör som kombinerar nytta med nöje

Sponsrad artikel

CasusGrill – den miljövänliga engångsgrillen

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket