Dometic – dryckesbehållare skapade för att hålla

Detta är en sponsrad artikel från Dometic

Dometic breddar ytterligare sitt sortiment av outdoor produkter till konsumentsegmentet för att underlätta outdoor-aktiviteter på ett hållbart sätt. Dometics nya Drinkware serie har designats för att hålla. De är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål i ett robust utförande som håller år efter år. De är enkla att diska, bekväma att använda och passar utmärkt för både kalla och varma drycker.

Detta är första gången som Dometics prisbelönta designteam har tagit fram en Drinkware-serie. Vi på Dometic, ett ledande outdoor varumärke, förstår behovet av robusta outdoor-produkter. Liksom företagets övriga outdoor-produkter har Dometics sortiment av Drinkware designats för att hålla. Produkterna tål daglig användning, diskning om och om igen och passar ihop med en aktiv livsstil.

Dometics Drinkware-sortiment omfattar produkter som är tillverkade av förstklassigt rostfritt stål som gör att de håller i åratal. De minskar även ditt behov av att köpa engångsflaskor och muggar, så att du kan bidra till en hållbarare värld med mindre plastavfall i naturen.

Dometic beach

Dometics Drinkware-sortiment omfattar fem modeller: Termosmugg i två storlekar, termosflaska i två storlekar samt Cup. Samtliga produkter finns i tre olika färger. Dometics termosflaskor håller drycken varm eller kall på resan. Det rostfria stålet vi använt i flaskorna har noga valts för att garantera en lång hållbarhet, enkel rengöring och god hygien. Läckagesäker, tål diskmaskin och BPA- fri. Dometic tillhandahåller produkter som svalkar eller värmer med perfekt temperatur under vandringen eller för att värma sig en kall vintermorgon.

Här finns våra återförsäljare

Dometic är världsledande inom lösningar för det mobila livet på områdena Mat & Dryck, Klimat, Energi & Styrning och Andra Applikationer. Dometic har verksamhet i Nord- och Sydamerika, EMEA samt Asien och Stillahavsområdet och erbjuder produkter som används i fritidsfordon, lastbilar och premiumbilar, i fritidsbåtar och arbetsbåtar samt inom en rad andra områden. Vår drivkraft är att skapa smarta och tillförlitliga produkter med enastående design. Vi säljer våra produkter i ett hundratal länder och vi har ett globalt nätverk av återförsäljare som servar aftermarket. Dometic har cirka 6 500 medarbetare världen över, redovisade en nettoomsättning på över 16,2 Mdr för år 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige.

Till Dometics hemsida
Det här är en annons från Dometic och inte en artikel från CampingSveriges redaktion.
Du kan mejla vår annonsavdelning på annons@mediapress.se.
Relaterade artiklar

Dometic: Coola kylboxar som tål hårda tag

Test av portabla strömkällor

Sponsrad artikel

Coola prylar som du designar själv

Familj med barn och hund testar husbilssemester

Campingtillbehör som kombinerar nytta med nöje

Sponsrad artikel

CasusGrill – den miljövänliga engångsgrillen

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket