Kama Fritid introducerar ett nytt varumärke

Tillbehörsgrossisten Kama Fritid har inlett ett samarbete med italienska Brunner. Det handlar om ett brett sortiment av utomhusprodukter.

Brunner är ett italienskt företag som grundades 1960, men på den tiden sysslade man inte med fritidsprodukter. År 1970 däremot började man sälja tillbehör till husvagnsmarknaden som grossist och runt 1990 började man marknadsföra egna artiklar som är företagets huvudinriktning idag. Brunner är beläget i Bolzano i Norra Italien. Här är några exempel från Kama Fritids sortiment av Brunner-produkter.

Boxstep

Boxstep är ett fotsteg med vattentätt utrymme för campingtillbehör. Det låsbara locket har en halkfri trappyta och är utrustat med ett soldrivet säkerhets- och orienteringsljus. Den stabila konstruktionen har svängbara fötter för utjämning i ojämn terräng. Pris 1095 kr.

Aluminiumgryta

Grytan Devil Square Pan är en kvadratisk aluminiumgryta med non-stick-beläggning, handtag och glaslock. Den speciellt utformade botten garanterar ett säkert grepp på alla Devil gasolkök. Pris 399 kr.

Stabil stol

Stolskollektionen Brunner Rebel Pro ser till att du har rätt storlek på stolen för din kroppsstorlek. Och finns därför i Small, Medium och Large. Pulverlackerad aluminiumram, vatten- och luftgenomsläpplig textil och medmetallförstärkta armstöd för justering av ryggstödet. Stabil och platsbesparande konstruktion. Pris från 1895 kr.

Rustik servis

Venetian Stonetouch, en servis med känsla av porslin och stengods men med betydligt lägre vikt och högre hållbarhet. Venetian-designen har en rustik och naturlig känsla tillsammans med de fina färgnyanser och en lätt struktur. Servis i 16 delar kostar 1195 kr.

Gasolvåg

Gasolvåg W8 mäter fyllnadsnivån på gasflaskor och överför informationen via Bluetooth till smartphones eller surfplattor med Android- eller iOS-teknik. Tack vare låg höjd kan W8 GASCONTROL vara monterad i gasolkofferten. Pris 1689 kr.

Säkra kastruller

Kastrullset Pirate NG har ett Vacublock-system som säkrar grytor och kastruller under transport med husvagn, husbil och båt. Grytsetet kostar 1425 kr och består av:
1 st gryta 6,0 liter, Ø 24 cm
1 st gryta 2,5 liter, Ø 20 cm
1 st stekpanna Ø 22 cm
1 st ugnspanna Ø 24 cm
1 st lock Ø 24 cm
1 st universallock Ø 20/22/24 cm
1 st grytskydd
1 st handtag.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket