Strömlöst ljus till campingen

Härligt uteliv i skog och mark. Schneider Electrics energieffektiva, bärbara solcellslampa laddas via sin solpanel och ger det perfekta ljuset när mörkret lägger sig i campinglägret. Lampan kan även laddas via laptop, mobilladdare och billaddare om vädret inte tillåter.

Årets varma årstid öppnar upp för många timmar utomhus – dag som natt. Den bärbara energieffektiva solcellslampan TS170 S är perfekt att använda vid båtturer, kvällsutflykter och spännande campingövernattningar i naturen.

Lampan, som nu är uppdaterad och har ett ljusflöde på hela 170 lumen, lyser upp till 48 timmar – och det på bara en dags laddning via solen och den tillhörande solpanelen. Du får med andra ord en starkt lysande lampa laddad med enbart solens energi, utan behov av tillförd ström.

Ytterligare en smart funktion är att lampan via integrerade USB-portar fungerar som laddare för upp till fem mobiltelefoner. Lampan kan även laddas via laptop, mobilladdare och billaddare om vädret inte tillåter. TS170 S har en krok och kan hängas i exempelvis ett träd eller i tälttaket.

Den robusta formen med ett stadigt grepp gör även att den kan ställas på ojämn mark, lutas mot ett träd och förstås bäras. En annan fördel är dess lätta vikt, vilket gör den användarvänlig för hela familjen, stora som små.

Skulle olyckan vara framme tål TS170 S tuffa tag, bl.a. klarar den att tappas från 1,2 meters höjd och skulle den av misstag råka hamna i vatten kan den ligga kvar i en timme på upp till en halvmeters djup utan att ta skada. Solpanelen har fem meter kabel och LED-belysning. Cirkapris 600 kr.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket