Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

15.3.11

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Adria 2011: Adora 563 PT Supreme

Adora Supreme är en exklusive utgåva av den kända Adoraserien. Den finns i tre olika inredningar och storlekar och gemensamt för alla är dess höga kvalitet både när det gäller inredning och funktionalitet.

Adria Adora 563 PT Supreme - 2011 modell

Adria Adora 563 PT Supreme - 2011 modell


Adria Adora 563 PT Supreme är flaggskeppet – och den har nu precis som det övriga Adora programmet fått en kaross i glasfiber. Detta är den största modellen och här finns verkligen utrymme för alla familjens medlemmar. Alldeles till höger om ingången finns en stor dubbelsäng till föräldrarna, och mitt i husvagnen den trevliga sittgruppen där bordet kan fällas ned och byggas om till ytterligare två sovplatser. Mittemot sittgruppen ligger köket som har allt ett semesterkök bör ha.

Den bakre delen av husvagnen består av tre kojsängar samt badrum med separat duschkabin. Alla familjemedlemmar har var sin säng. Adria Adora 563 PT Supreme är idealisk för helårscamping eftersom den är utrustad med Alde central- och golvvärme. Köregenskaperna är också i topp då serien är byggd på Al-Ko chassi med Al-Ko stabilisator och antisladdsystem. Invändigt är Adria Adora 563 PT Supreme modern och trevlig. Man kan välja mellan standardtextilier, vilka man också hittar i den vanliga Adora serien, eller ljust läder. Allt som allt får man i detta köp en väl inredd vagn med hög kvalitet när det gäller funktionalitet och med modern och smakfullt design.

Du hittar närmaste försäljare på www.adria-mobil.se

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt