Kama Fritid

CampingSverige.se

1.9.15

Av: Daniel Andersson Fotograf: Adria
Dela
 

Adria 2016: Alpina är största nyheten

50-årsjubilerande Adria presenterar sin i särklass största nyhet på alla sätt till modellår 2016. Alpina 903 HT är en vagn på hela nio meter som har allt och lite till.

Alpina 903 HT är en vagn på hela nio meter.

Alpina 903 HT är en vagn på hela nio meter.


Adria firar i år 50 år av inspirerande äventyr i husvagns- och husbilsbranschen. Lång erfarenhet och lyhördhet för kundernass behov ligger till grund för framgången genom alla led av produktutveckling och produktionen av våra fordon.

Klicka för större bild


Den nya Alpinan har fått en helt ny inredning med bland annat konkav design på skåpsluckor - detta bidrar till en känsla av ökad rymd inne i vagnen och förvaringsvolymen inuti i skåpen ökar. I det generösa köket kan man laga till en god maträtt, samtidigt som man har utsikten från Adrias unika och fantastiska takpanoramafönster.

Alpina 2016 har multimediasystem med Bluetooth - man kan alltså streama musik från sin smartphone eller iPad. Att campa med Alpina 903 HT blir garanterat ett boende som är minst lika bekvämt som hemma. På Elmiamässan kommer Adria att visa upp såväl sin XL-vagn som andra 2016-nyheter.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt