Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

25.3.10

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Deseo
Dela
 

Deseo Transport 2010: Den rätta kombinationen av husvagn och trailer

Deseo är spanska och betyder: “Jag önskar”– så just därför passar detta namn bra på den nya Deseo Transport från tyska Knaus.

Deseo Transport - en kombination af flere ting.

Deseo Transport - en kombination af flere ting.


Kombination av husvagn och trailer

Deseo Transport är lösningen för dig som söker en kombination av husvagn och trailer. Vagnen förvandlas på endast någon minut från motorcykeltrailer till trevligt boende. Med sina mått på B:218 cm och L: 400 cm är Deseo Transport otroligt enkel att hantera och även mycket rymlig.

Den stora bakluckan gör det enkelt att få även större motorcyklar eller annat intill Transport. Vagnen kan levereras med en eller två uppkörningsramper.

Klicka för större bild


Ett PLUS paket

Deseo Transport kan som resten av Deseo programmet från Knaus levereras med ett PLUS paket. Detta ökar bland annat totalvikten till 1 500 kg och med en egenvikt på endast 935 kg inkl. PLUS paketet ger det massor av fri vikt till Motocrosscykeln eller annan utrustning. Med PLUS paketet får du också ett fullt utrustat kök med två kokplattor och kylskåp, samt värmeapparat och gasbehållare. Boendet bjuder på ett stort hopfällbart bord och två rejäla sittbänkar. Dessa ingredienser ingår också i den stora dubbelsängen när natten faller på – bordet fälls ned och vips är den trevliga sittgruppen omgjord till en stor säng.

Under mottot: “Ta endast det du har behov av” är det alltså möjligt att välja mellan en DESEO Transport och en DESEO Transport Plus. På så vis kan Deseo Transport enligt önskan erbjuda allt det som krävs för kombinationen husvagn och trailer.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt