Kama Fritid

CampingSverige.se

11.4.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Lödde husvagnar bygger ut

Det råder febril byggverksamhet hos Lödde husvagnar. Anläggningen utökas med 500 välbehövliga kvadratmeter och invigningen beräknas till slutet av april.

Bengt, Viktor och Siw övervakar bygget som kommer att resultera i 500 nya kvm för verkstad och utställning.

Bengt, Viktor och Siw övervakar bygget som kommer att resultera i 500 nya kvm för verkstad och utställning.
Fotograf: Daniel Andersson


Familjen Jacobsson på Lödde husvagnar kan se tillbaka på ett intensivt och spännande år. 2015 utsågs de till Årets Företagare i Kävlinge Kommun, en utmärkelse som förde mycket positivt med sig.
– Uppmärksamheten kring priset har varit otrolig och vi har fått fantastiskt fin respons från våra kunder och kommuninvånarna, säger Siw Jacobsson.

Företaget fortsätter att rida på en framgångsvåg och ser nu fram emot färdigställandet av en utbyggnad av anläggningen. Under vintern har en ny hall vuxit upp på baksidan för att bättra kunna serva den ständigt ökande kundkretsen.
– Vi har varit trångbodda en längre tid så den nya hallen kommer att bli ett rejält lyft för oss. Tillbyggnaden är ca 500 kvm stor - halva utrymmet blir verkstad och resten utställningsyta, berättar Siw.

Siw och Bengt Jacobsson har drivit företaget sedan 1988 och har idag 8 anställda.

Siw och Bengt Jacobsson har drivit företaget sedan 1988 och har idag 8 anställda.


Familjeföretag

Hela familjen Jacobsson har varit delaktiga i bygget - planerat, ritat och upphandlat projektet - och kan nu alltså lägga till titeln byggherrar på meritförteckningen.
– Det har varit en stor utmaning, men samtidigt jättekul och spännande. Hela familjen är nu engagerad i verksamheten och det känns viktigt, fortsätter Siw.
Tillsammans med maken Bengt har hon drivit företaget sedan 1988 och har idag åtta anställda. Anläggningen, som ligger vid Center Syd i Löddeköpinge, består av auktoriserad verkstad, välsorterad tillbehörsbutik och utställningshall med nyförsäljning av märkena Knaus, T@b, och Weinsberg. Invigningen av tillbyggnaden beräknas till slutet av april.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt