Housecar

CampingSverige.se

8.1.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Nu har Blå Kusten Fritidscenter invigt sin nya anläggning

Under Trettonhelgen invigde Blå Kusten Fritidscenter sin nya anläggning på Kabelvägen 9 i Norrköping. Över 1000 besökare gjorde helgen till en succé.

Den nya anläggningen finns på Kabelvägen 9 i Norrköping.

Den nya anläggningen finns på Kabelvägen 9 i Norrköping.


Lokalerna ligger i anslutning till den nya infarten från E 4 till Norrköping som kommunen kommer att påbörja våren 2016, och företaget tillhör nu de större fritidscentren för husvagnar och husbilar i Sverige.

Utställningshallen är ca 3000 kvm stor och har plats för ca 50 fordon inomhus. Tillbehörsbutiken är en av Sveriges största med ca 450 kvm för fritid med husvagn och husbil.

Verkstaden blir kvar i befintliga lokaler men kommer att utökas med ytterligare 200 kvm. Här kan kunden då boka service för både husvagn, husbil och personbil.

En av anledningarna till flytten är att kunna visa upp fritidsfordon och framförallt tillbehör på ett bättre sätt än tidigare. Säsongen kommer att förlängas för både kunder och oss när de flesta fordonen står varmt och torrt inomhus, säger Bo Peterson.

Under invigningen kunde de fler än 1000 besökarna, förutom att beskåda hallen och fordon från Adria, Kabe och Sun Living, träffa speedwayförarna Rasmus Gårdman och Dennis Fagerkrantz från Vargarna, expertkommentatorn i SVT Jonas Kruse, rallyföraren Samuel Gustavsson och lyssna på trubaduren Jonas.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt