CampingSverige.se

6.9.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Ny modell som gör livet på vägen bättre

Under Elmia Husvagn Husbil premiärvisas en helt ny husbil för den svenska marknaden.

Elnagh - helintegrerad husbil fylld av italiensk design.

Elnagh - helintegrerad husbil fylld av italiensk design.


Det är italienska Elnagh som står bakom en av de mest spännande nyheterna för campingsverige. Serien heter I-Loft och är en helintegrerad husbil fylld av italiensk design.

Tak, väggar och golv är tillverkade i glasfiber, vilket minimerar känsligheten för fukt. Alla Elnagh-modeller är byggda på detta sätt.
– Den här tekniken förenklar husbilsägandet. Du behöver aldrig bekymra dig över fukt- och mögelskador, bilen är lätt att sköta och köra, säger Mats Svensson, agent för Elnagh i Sverige.

På Elmia Husvagn Husbil 7-11 september, kommer du att få se denna modell plus andra nyheter från en snabbväxare inom husbilsbranschen.

Monter:D 02:28

Fakta Elnagh

I mitten av förra seklet startades Elnagh med tillbehör till motorcyklar som främsta produkt. Men företaget sysslade också med att göra detaljer till bilar och motorer. Och därifrån var steget inte långt till husbilar. Idag har Elnagh ett komplett husbilsprogram. All tillverkning och utveckling sker fortfarande i norra Italien där företaget en gång startade, men Elnagh har blivit långt mer än en italiensk angelägenhet. Numera ses husbilarna rulla över hela Europa, mycket beroende på att man får riktigt mycket för pengarna. Bilarna är välutrustade och komfortabla samtidigt som de är lättkörda. Men det är inte bara den ekonomiska aspekten som gjort Elnagh till en vinnare. Som många andra italienare gillar man stil, elegans och lyx. Innanför väggarna har du ett modernt och fräscht inrett hem.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt