Campout

CampingSverige.se

12.12.16

Av: Sanna Ohlander Fotograf: Torbjörn Lagerwall
Dela
 

Vintercampa i Örebro

Vintercamping måste inte innebära enbart skidåkning utan kan även omfatta trevligt cityliv. Vi har besökt Gustavsviks Camping i Örebro och fick en helg med snö, julmys och stadspromenader.

Vintermys på Gustavsviks camping.

Vintermys på Gustavsviks camping.
Fotograf: Torbjörn Lagerwall


Gustavsviks camping är en femstjärnig fullservicecamping som har öppet året runt. Campingen är utsedd till en av Europas bästa campingplatser och har 675 stora tomter, de flesta utrustade med el och kabel-TV. Gratis wifi finns över hela campingområdet.

På området finns tre servicebyggnader (varav ett är öppet vintertid) med tillgång till dusch, toalett, matlagning, disk, tvättstugor, lekrum och TV-rum. Här står man tryggt och säkert med bara 15 minuters promenad in till Örebro centrum. Vintertid checkar du in på badhuset intill campingen.

Vattenlekar bland mystiska ruiner, vågor och vilda forsar.

Vattenlekar bland mystiska ruiner, vågor och vilda forsar.


Äventyrsbad

Vill man uppleva ett badäventyr utöver det vanliga så ligger Sveriges största upplevelsebad i direkt anslutning till campingen. Lost City invigdes i februari 2015 och bjuder på häftiga vattenupplevelser i den försvunna djungelstaden.

Jungle Escape, River Run och Treasure Hunter är landets längsta vattenrutschbanor. Här finns också relaxavdelning och 50-metersbassäng inomhus. Utomhus finns bl.a. vattenrutschbanor, pooler och plaskdamm.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt