Artisterna klara för sommarens Lotta på Liseberg

I år firar Lotta Engberg dubbelt jubileum på Liseberg – för femtonde sommaren leder hon i år Lotta på Liseberg och för tionde året sänds programmet i TV4. Artisterna är nu klara för allsångsprogrammen.

Lotta på Liseberg innebär somriga måndagskvällar fyllda med musik, allsång och gästartister.

Lotta på Liseberg innebär somriga måndagskvällar fyllda med musik, allsång och gästartister.Fotograf: Liseberg 2004 var året då Lotta Engberg och Liseberg beslöt sig för att satsa på ett, som det visade sig, långvarigt samarbete. Resultatet blev Lotta på Liseberg – somriga måndagskvällar fyllda med musik, allsång och gästartister. Första säsongen sågs av 53 000 personer i nöjesparken och redan året efter hade siffran stigit till 81 000 i publiken. 2009 direktsändes Lotta på Liseberg för första gången på TV4 och har sedan dess blivit ett av kanalens mest sedda sommarprogram. Såhär säger Lotta Engberg om årets uppsättning av Lotta på Liseberg:

- Tänk att det är femtonde året på Liseberg och tionde året i tv4, säger Lotta Engberg.

– Tänk att det är femtonde året på Liseberg och tionde året i tv4, säger Lotta Engberg.Fotograf: Peter Knutson Femtonde året – Tiden går så fort när man har roligt och det stämmer verkligen i detta fallet. Tänk att det är femtonde året på Liseberg och tionde året i tv4. Det är nästan så att jag får nypa mig i armen. Det säger Lotta Engberg, som återigen står redo att inta Lisebergs Stora Scenen i sommar. Premiären går av stapeln 25 juni 20.00 och totalt blir det åtta glädjefyllda måndagskvällar. Programmen fylls som vanligt av allsång, humor, fantastiska gästartister och Lottaorkestern med kapellmästare Andreas Landegren som tar ton tillsammans med Lotta Engberg. Dessa artister gästar Lotta på Liseberg25 juni 20.00Jan Malmsjö & Claes MalmbergLiamooCurt-Eric HolmquistPeg ParnevikNow United (US)2 juli 20.00JaniceBrolleOscar ZiaShirley ClampMarianne Mörck9 juli 20.00MendezJulianderMartin StenmarckEva RydbergGladys del Pilar16 juli 20.00RenaidaMarietteNanoSandro Cavazza23 juli 20.00Jessica AnderssonUno SvenningssonMartin AlmgrenChris Kläfford30 juli 20.00Pernilla WahlgrenEric SaadeMalena ErnmanThe Poodles6 augusti 20.00Tomas LedinGöteborgsOperan med Disneys Ringaren av Notre Dame – musikalenJohn Lundvik13 augusti 20.00RolandzOla SaloLill LindforsDolly Style

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket