Lars-Erik Hörmander ny ordförande för HRF

Av: Daniel Andersson
Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Husvagnsbranschens Riksförbund har fått en ny ordförande. Valet föll på Lars-Erik Hörmander, en branschprofil med lång erfarenhet inom besöksnäringen.

Branschprofilen Lars-Erik Hörmander har valts till HRF:s ordförande.

Branschprofilen Lars-Erik Hörmander har valts till HRF:s ordförande. Fotograf: Torbjörn Lagerwall Lars-Erik Hörmander har sedan början av 1980-talet varit verksam inom den svenska besöksnäringen, först inom hotell-, konferens- och resortbranschen och sedan som turistchef och egen företagare. De senaste åren har hans fokus legat på svensk camping och framför allt husbilsturism. Som aktiv husbilist har han själv sett den utveckling som skett i Sverige och tvekade inte när han erbjöds uppdraget som projektledare för Husbilsdestination Sverige, vars uppgift är att utveckla husbilsturismen i Sverige. År 2015 utsågs Lars-Erik till Årets Branschförflyttare av SCR Svensk Camping.

Lars-Erik Hörmander.

Lars-Erik Hörmander. Marknadschef på SCRLars-Erik har även tidigare samarbetat med HRF och dess medlemmar, bland annat i sin egenskap av marknadschef för SCR, och han var också projektledare för bl a tv-programmet ”Sommarpärlan” som visades som korta inslag i TV4:s Nyhetsmorgon. Förra året deltog Lars-Erik som föreläsare på ECF- och MELVI-mötena på Grand Hôtel i Stockholm. – Jag ser fram emot att vara HRF:s ordförande under det närmaste året och tillsammans med förbundets medlemmar verka för branschens fortsatta utveckling, säger Lars Erik Hörmander. Husbilskampen”Husbilskampen” har varit i fokus under de senaste åren och den kampen kommer att fortsätta för att skapa en mer rättvis beskattning av husbilar, så att den svenska marknaden får samma förutsättningar som dess europeiska kollegor.Förutom ny ordförande fick HRF-styrelsen även en ny ledamot – Christian Forsberg, Forsbergs Fritidscenter AB – och en ny suppleant – Nils Ekstrand på Alde International AB.

Relaterade artiklar

FreedomTravel breddar innehållet med influencers

Hymer sexfaldigt prisad i läsarundersökning

First Camp rekryterar 1200 personer – utan cv

Camptoo – ny delningsplattform för fritidsfordon

Sponsrad artikel

Nyckeln till PR Husbilars framgång

Moderna museet visar utställningen Svenska förvärv

© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket