Husvagnsreserven AB

Styr mot äventyr

Sätt fart på semestern hos Husvagnsreserven! Här finns allt för dig i Skåne med passion för husbilar och husvagnar. Vårt ständigt växande familjeföretag har Kristianstad som utgångspunkt, men vi riktar oss till hela södra Sverige.

Välkommen till Husvagnsreserven i Kristianstad!

Efter många år i branschen känner vi till det mesta som har med nya och begagnade husvagnar och husbilar att göra. Den höga och breda kompetensen har gett oss ett stort antal glada kunder. Vi garanterar att du kommer känna dig väl bemött och lämna oss med ett leende på läpparna.

Det finns något för alla hos Husvagnsreserven. Oavsett om du är ute efter en maffig husvagn med öppen planlösning eller en nättare husbil för slingriga grusvägar. Med dina behov som utgångspunkt hjälper vi dig gärna hitta rätt. Vi kan tillgodose olika familjestorlekar, lastutrymmen, inredningar, specialutrustning och mycket mer. I Sverige är vi nummer 1 inom försäljning av fordon från de tyska kvalitetsmärkena Knaus och Weinsberg. Vi säljer dessutom husvagnar från T@B och husbilar från Pilote och Le Voyageur.

Vår strävan är att ta hand om allt som har med rullande hem att göra. I anslutning till butiken finns vår verkstad, med spetskompetens inom hus på hjul. Här säljer vi reservdelar och erbjuder en service av toppkvalité.

Vi önskar dig en riktigt trevlig resa, vare sig du är på väg till skidpister eller badstränder. Kontakta oss eller kom förbi Kristianstad i Skåne, så hittar vi rätt husvagn eller husbil för just ditt äventyr!

husvagnsreserven

Tillbehörsbutik

Allt inom tillbehör och reservdelar för husvagnar och husbilar. Vi samarbetar med ledande leverantörer som t ex Kama Fritid, Holiday Fritid, Isabella, Fiamma, Belvac och Hiltmann. Produkter från Kama Fritid kan beställas online och hämtas i vår butik via tjänsten OrderToStore.

Fyra sätt att beställa campingtillbehör hos oss:

Verkstad

Fullserviceverkstad i nya fräscha lokaler med den senaste utrustningen. Vi servar och reparerar alla märken inom husvagn och husbil.

  • Auktoriserad av Fiat Professional
  • Certifierad enligt kvalitets- och miljöledningssystemen Godkänd Bilverkstad (SFVF och MRF) och Certifierad Verkstad Husvagnar & Husbilar (HRF)
  • Motoroptimering BSR
  • Montering av E&P Levelsystem

Gör en bokningsförfrågan här

https://husvagnsreserven.se/Verkstad/Bokningsf%C3%B6rfr%C3%A5gan

Visningshall

Gå runt i vår visningshall via Google Maps genom att klicka här.

Varumärken

© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket