Adria

Adria Mobil tillverkar husvagnar, husbilar och camper vans under varumärket ADRIA. Företaget är baserat i Novo Mesto, Slovenien.

Adria husvagnar

Adria är synonymt med husvagnar och har byggt dem sedan 1960-talet med fler än 500 000 sålda enheter sedan dess.

Husvagnarna finns i en mängd olika storlekar för att passa dina behov, men alla har designidéer som utvecklats genom årtionden av innovation.

Oavsett om du vill komma bort över helgen på tu man hand eller längre resor med hela familjen, finns det en husvagn för dig.

Varje husvagn har utformats med ett enda syfte i åtanke, från äventyrliga utomhusaktiviteter till ultimat lyx.

Aktuella husvagnsmodeller från Adria

 • Astella
 • Alpina
 • Adora
 • Action
 • Altea
 • Aviva

Adria husbilar

Adria är ett av de mer välkända husbilstillverkarna på marknaden och distribuerar sina fritidsfordon över hela Europa.

Med mer än 100 000 sålda husbilar sedan 1980-talet är det säkert att säga att dessa robusta fordon är populära bland helgäventyrare och de som gillar att ta sig utanför de stora europavägarna.

Innovativa lösningar

Idag finns deras husbilar att köpa från ett nätverk av mer än 500 återförsäljare runt om i Europa och ännu längre bort.

I en husbil från Adria har du ett mycket bekvämt mobilt boende, med innovativa vardagsrum, kök och badrum som fungerar för hela familjen.

Utöver dessa grundläggande bekvämligheter, erbjuder de även multimediasystem, gott om laddningspunkter och även kaffemaskiner i vissa modeller.

Aktuella husbilsmodeller från Adria

 • Sonic
 • Matrix
 • Matrix Axess
 • Coral
 • Coral Axess
 • Coral XL
 • Compact

Hållbarhet i fokus

Företagets fokus för framtiden ligger på hållbarhet utan att tumma på kvaliteten. Eftersom företaget strävar efter att minimera sin miljöpåverkan, kan du vara säker på att din husbil kommer att ha alla faciliteter som är förknippade med ett välbyggt modernt fritidsfordon.

Certifieringar

Adria har certifierats av International Organization for Standardization för att uppfylla dess strikta regler för implementering av ett miljöledningssystem.

De har också åtagit sig att vara ett familjevänligt företag och antar 18 åtgärder för att säkerställa att alla anställda inom bolaget kan njuta av en bra balans mellan arbete och privatliv.

Adrias historia

Företaget lanserade sina första husvagnar under camping-boomen 1965 med modellen Adria 375. De rundade hörnen på 375:an har återkommit även i nyare modeller genom åren.

De första husvagnarna från Adria till Sverige, kom 1966 då de ställdes ut på husvagnsmässan.

1986 kom den fjärde generationen av Adria-husvagnar ut på marknaden, alla märkta med en ny trefärgad logotyp, vars version har använts av märket sedan dess.

Tio år senare skulle företaget officiellt bli Adria Mobil när de köptes upp av franskägda Trigano.

Adria idag

Adrias moderna husvagnar och husbilar är en kulmen på allt företaget har lärt sig från årtionden av att designa fritidsfordon.

De har ett rykte om sig att vara välbyggda och har varumärkets eget Comprex-konstruktionssystem, som stoltserar med träets vridhållfasthet, hållbarheten hos polyuretan och polyesterns vattentåliga egenskaper.

Företagets husvagnar kan användas året runt på grund av att de uppfyller dess strikta termobyggande standarder, samtidigt som det finns ett urval av värmesystem som används i sortimentets olika modeller.

Modellnyheter från Adria

© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket