Lödde husvagnar bygger ut

Av: Sandra Irengård
Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Det råder febril byggverksamhet hos Lödde husvagnar. Anläggningen utökas med 500 välbehövliga kvadratmeter och invigningen beräknas till slutet av april.

Bengt, Viktor och Siw övervakar bygget som kommer att resultera i 500 nya kvm för verkstad och utställning.

Bengt, Viktor och Siw övervakar bygget som kommer att resultera i 500 nya kvm för verkstad och utställning. Fotograf: Daniel Andersson Familjen Jacobsson på Lödde husvagnar kan se tillbaka på ett intensivt och spännande år. 2015 utsågs de till Årets Företagare i Kävlinge Kommun, en utmärkelse som förde mycket positivt med sig.– Uppmärksamheten kring priset har varit otrolig och vi har fått fantastiskt fin respons från våra kunder och kommuninvånarna, säger Siw Jacobsson.Företaget fortsätter att rida på en framgångsvåg och ser nu fram emot färdigställandet av en utbyggnad av anläggningen. Under vintern har en ny hall vuxit upp på baksidan för att bättra kunna serva den ständigt ökande kundkretsen. – Vi har varit trångbodda en längre tid så den nya hallen kommer att bli ett rejält lyft för oss. Tillbyggnaden är ca 500 kvm stor – halva utrymmet blir verkstad och resten utställningsyta, berättar Siw.

Siw och Bengt Jacobsson har drivit företaget sedan 1988 och har idag 8 anställda.

Siw och Bengt Jacobsson har drivit företaget sedan 1988 och har idag 8 anställda. FamiljeföretagHela familjen Jacobsson har varit delaktiga i bygget – planerat, ritat och upphandlat projektet – och kan nu alltså lägga till titeln byggherrar på meritförteckningen. – Det har varit en stor utmaning, men samtidigt jättekul och spännande. Hela familjen är nu engagerad i verksamheten och det känns viktigt, fortsätter Siw. Tillsammans med maken Bengt har hon drivit företaget sedan 1988 och har idag åtta anställda. Anläggningen, som ligger vid Center Syd i Löddeköpinge, består av auktoriserad verkstad, välsorterad tillbehörsbutik och utställningshall med nyförsäljning av märkena Knaus, T@b, och Weinsberg. Invigningen av tillbyggnaden beräknas till slutet av april.

Relaterade artiklar

Skånes Djurpark satsar på glamping

Livemusik på Dalhalla igen

Sponsrad artikel

Coola prylar som du designar själv

Sponsrad artikel

Svenska campingplatser vinner internationellt pris

Nordöstra Skåne – fyra pärlor att upptäcka

Beachy – ny husvagnsmodell från Hobby

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket