Hobby 660 WQM Maxia: Toppmodell med frontkök

Hobbys nya toppmodell 660 WQM Maxia lockar med frontkök med panoramafönster, stor sittgrupp, queensbed, tvärställt badrum och Aldes nya 3030-panna. Vi fick en snabbtitt på första vagnen i Sverige. Kolla in filmklippet!

Det första exemplaret av nya 660 WQM Maxia kom till Sverige i början av december för köldtester på Aldes anläggning i Färlöv utanför Kristianstad. CampingSverige var på plats och fick möjlighet att titta lite närmare på Hobbys nya toppmodell. Vi kommer att publicera en utförligare genomgång senare, men vill ge er en aptitretare på denna snygga 2022-nyhet.

Minikulhamrad plåt, alufälgar och ny dekor.

Nytt formspråk

Utvändigt noterar vi den minikulhamrade plåten, de svarta aluminiumfälgarna och de antracitgråa dekorfälten som ger ett stilrent intryck. Interiört slås man av det helt nya formspråket som Hobby infört i sin toppmodell. Avskalat, luftigt och modernt med inredning i mörkgrått, vitt och ljust trä.

Frontkök med mycket ljusinsläpp.

Höjdpunkter

Modellen är nästan 20 kvm stor med öppna ytor. Tvärställt badrum längst bak, därefter ett sovrum med tvärställd queensbädd. Sällskapsdelen består av en stor L-soffa med schäslong som i praktiken bildar en U-soffa. På väggen mittemot finns plats för en stor 40 tums platt-tv. Vagnens höjdpunkt är frontköket med stort panoramatakfönster, smart förvaring och kylskåp på 154 liter.

Hobby 660 WQM Maxia kommer att finnas hos återförsäljare till våren.

Öppna ytor och modern inredning.

Filmklipp

Här kan du se ett filmklipp som Hobby producerat. Klicka här!

 

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket