Alde Service Center – nu även certifierad verkstad

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Från och med den 3:e juli 2019 kan Alde Service Center även titulera sig certifierad verkstad. - Ett viktigt led för att visa att vi lever upp till branschens och myndigheternas högt ställda krav på kvalitetsmedvetna och seriösa verkstäder, säger vd Tomas Haglund.

Alde Service Center finns i Färlöv utanför Kristianstad.

Alde Service Center finns i Färlöv utanför Kristianstad. Husvagns- och husbilsägare vill kunna vända sig till serviceverkstäder där de får kvalitetsservice och som lever upp till högt ställda krav på miljö och säkerhet, Som ett led i att höja kraven på kvalitet och miljöansvar har Husvagnsbranschens Riksförbund (HRF) tagit fram initiativet till  ”Certifierad Verkstad Husvagnar & Husbilar” – ett kvalitets- och miljöledningssystem – hos sina medlemsföretag. – Kraven på kvalitet och miljötänkande bland HRF:s medlemmar ökar från deras kunder, liksom tydliga villkor när det gäller exempelvis verkstadsarbeten. Det säger Tomas Haglund, VD för Alde och ordförande i HRF. Därför har vi själva tagit initiativet att ansluta oss till Certifierad Verkstad för att HRF-medlemmarnas kunder ska kunna känna sig trygga när det gäller valet av serviceverkstad för deras husvagn eller husbil.

Klicka för större bild Efter genomförd extern revision i början av juli 2019 är nu även Alde Service Center godkänd som certifierad Husvagn- & Husbilsverkstad. – Att vi håller en hög kvalitet- och servicenivå i vår verkstad hade vi på känn sedan tidigare men det är extra skönt att även få det bekräftat från en oberoende part, säger Stefan Lindström, Marknadschef på Alde. Alde Service Center får också ett högt betyg av sina kunder. På Google my Business är kundernas egna omdöme 4,8 av 5,0 i betyg. Alde Service Center är experter på Alde och Truma och hjälper kunder som behöver service, reparation eller vill komplettera med ett nytt tillbehör inom följande produktområden;• Värmesystem: Service och underhåll av ditt fordons värmesystem är viktigt för att säkerställa att det alltid fungerar som bäst året runt, i alla väderförhållanden. • Klimatanläggningar: Vi installerar, servar och reparerar Trumas olika klimatsystem. • Movers: Med en Truma Mover får du husvagnen på plats på några minuter utan besvär.• Gasolutrustning: Ett väl fungerande gasolsystem till ditt värmesystem är A och O och ger komfort och säkerhet. Med rätt tillbehör kan du också känna dig extra trygg under färd.Alde Service Center finns i Färlöv utanför Kristianstad, i direkt anslutning till Aldes huvudkontor och produktionsanläggning.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket