Isabella 2011: Annex i förtältet ger extra plats

Av: Pernille Lykke Hansen • Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold • Fotograf: Isabella.net
Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Ofta förekommer situationer där det kniper med plats antingen i förtältet eller i husvagnen. Med ett annex till förtältet skapas med ett enkelt handgrepp ett par extra kvadratmetrar.

Annex Future levereras med innertält och utvidgas enkelt till ett gästrum När det gäller flexibel arealutökning har Isabella lyssnat till kunderna och utvecklat två lösningar som ger en lång rad fördelar och möjligheter för moderna campare. – Ordet annex kommer från latin och används på svenska om en sido- eller tillbyggnad till en större egendom. Och ja, förtältet är ju egendom och det med storleken är ju alltid relativt, säger Morten Kjeldsen från Isabella med ett leende och glimten i ögat. – Vi har utvecklat två typer av annex till camparnas egendomar, fortsätter han och fördjupar sig: – Våra förtält har ju gavlar som enkelt kan tas av när man vill ha fri utsikt över omgivningen. Våra annex är konstruerade så att de snabbt och lätt kan ersätta en eller båda gavlarna efter behov, och det ger ett antal möjligheter.- Riktigt många campare har uttryckt ett behov av extra förvaringsplats för t.ex. barnens leksaker, familjens sportutrustning eller för hjälpmedel till handikappade. De behoven uppfyller man med ett annex.- Med ett annex, eller två, kan man också snabbt skapa extra sovplatser med eventuellt också innertält i annexet, tillexempel när barnen har övernattande kompisar med sig eller om gästerna stannar lite längre än förväntat. Isabella har två typer annex, nämligen Annex-Future och Annex- Tall. Båda finns med bottenstorlekarna 280, 230 och 200 cm, så det finns en lösning till de flesta av Isabellas förtält. När det handlar om Annex – Future är typen special framtagen som en låg extra sovkabin varför det levereras med innertält. – Annex- Tall är som namnet avslöjar en högre typ av annex. Här är det ståhöjd så det är inte endast tal om förvaring. Det är också speciellt lämpligt som en liten utestuga, där man kan sitta och avnjuta morgonkaffet. Med ett innertält monterat blir det en rymlig sovkabin, säger Morten Kjeldsen och sammanfattar: – Ett annex är väldigt lätt att montera och kan därför tas av och på allt efter vad man har för behov. Alla annex är försedda med två blixtlås så att man kan stänga av förtältets gavlar, för att kanske skyla barnens röra och eventuellt endast ha tillgång utifrån. En annexlösning är alltså både flexibel, funktionell och lätt att hantera. Läs mere här: www.isabella.net

Relaterade artiklar

Hobby 660 WQM Maxia: Toppmodell med frontkök

Le Voyageur nya modell Héritage är byggd på Mercedes Spring och al-ko-chassi.

Pilote 2022: Populära Évidence och lyxiga Le Voyageur

Polar har fått ett helt nytt exteriört utseende, bl a utan den karakteristiska ”takknäcken”.

Polar 2022: Ny design på alla serier

Nytt lättviktschassi på Weinsberg husvagnsserier.

Weinsberg 2022: Nytt lättviktschassi

Weinsberg ingår i KnausTabbert-gruppen och har Bergholm som svensk importör.

Weinsberg 2022: Superlätt koncept ökar lastvikten

Sun Living byggs i Adrias fabrik och finns i fyra modellserier.

Sun Living 2022: Plåtis med smart alkov

© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket