LMC 2022: Fler planlösningar i Sassino

Tyska LMC har förnyat både sin logotyp och sitt modellprogram inför 2022. Bland annat har instegsserien Sassino utökats med tre nya planlösningar.

Den nya logotypen är enkel och tydlig med de tre initialerna i ett rakt typsnitt. Borta är den kursiva skrivstilen med en omgärdande ellips. Samma stilrena känsla kännetecknar årets nyheter från husvagnsproducenten i Sassenberg. Sammanlagt har LMC sex modellserier som spänner över allt från instegsserien Sassino, med en prislapp på från 13 900 euro, till top-of-the-line-serien Exquisit VIP som börjar med priser från 38 900 euro.

Lätta husvagnsmodellen Sassino

Lättviktaren Sassino finns nu i fem planlösningar, varav tre är nya för 2022. Till exempel den 6,25 meter långa Sassino 390 K som har våningssäng baktill, ett stort förvaringsutrymme längst bak som nås med lucka utifrån samt en rymlig sittgrupp som kan bäddas ner till sängar. Sassino 430 D mäter 6,18 meter och har köket längst bak medan nya Sassino 450 D med sina 7,08 meter har gott om plats för ett bakre kök med kylskåp och fönster samt stora garderober.

Sassino - Minsta serien hos LMC.

Sassino – Minsta serien hos LMC.

Exquisit VIP

I andra änden av modellspektret hittar vi LMC Exquisit VIP som konkurrerar med marknadens lyxigaste husvagnar. Serien finns i fyra modeller; 595, 655, 685 och 695, där den sistnämnda är 9,42 meter lång. Alla modellerna är 2,52 meter breda vilket ger en mycket rymlig känsla. Modellprogrammet har genomgående uppdaterats med nya klädslar.

Exquisit VIP - En av marknadens lyxigaste husvagnar.

Exquisit VIP – En av marknadens lyxigaste husvagnar.

 

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket