Acamp och Housecar inleder samarbete

Text: Pressmeddelande Foto: Acamp/Housecar

Acamp och Housecar är två spännande uppstickare i campingbranschen. Nu inleder de ett samarbete som ligger helt rätt i dessa svemestertider.

Housecar är en delningsplattform för husbilar och husvagnar i Sverige där privatpersoner kan hyra ut lediga fordon som sedan matchas med spekulanter som vill hyra. Acamp är tjänsten där campare kan hitta och boka spännande platser att campa på – men även där företagare och markägare kan hyra ut outnyttjad mark till campare.

I och med samarbetet mellan de två företagen kombineras nu delningsekonomin med den kraftigt ökande trenden där allt fler väljer bort långa flygresor till förmån för att stanna i landet – två oerhört viktiga trender för att ställa om till ett mer hållbart samhälle.

Acamp Camper van

Housecar har uthyrning av fritidsfordon och Acamp erbjuder unika ställplatser.

Kompletterar varandra

– Det är svårt att hitta två koncept som kompletterar varandra bättre än så här, säger en av Acamps grundare Öjje Holt. Han fortsätter:
– Tack vare Housecars plattform sänks ribban för alla som vill uppleva en campingsemester på fyra hjul med total frihet. Är man då osäker var man ska åka står vi på Acamp redo att guida campare till en sommar fullproppad med upplevelser.

Housecars vd Rickard Magnusson instämmer:
– Det finns ett otroligt stort intresse från våra användare att hitta unika upplevelser och Acamp är en perfekt partner för detta.

Housecars och Acamps samarbete stärker båda företagens ambition att göra redan klimatsmarta alternativ ännu bättre.

Läs mer på respektive hemsida, acamp.se och housecar.se.

Relaterade artiklar

Skånes Djurpark satsar på glamping

Livemusik på Dalhalla igen

Sponsrad artikel

Svenska campingplatser vinner internationellt pris

Sponsrad artikel

Så styr du din husvagn – var du än befinner dig

Elmia ställer in årets mässa

Brofästet Senoren – prisad ställplats i Blekinge skärgård

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket