Adria 2013: Astella Glam Edition

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

I nya Adria Astella Glam- modellen är designen det första du lägger märke till. Modellen har redan vunnit priser i Sverige.

Läs mer om husvagnar här Nya kökskonceptMöblerna är väldigt avrundade och tillverkade i träimitation. Här gömmer det sig många förvaringsmöjligheter. Det är det glamorösa som bör framhävas i denna modell. Du får bland annat Adrias nya kökskoncept med intelligent utnyttjande av platsen. Spis med tre kokplattor och vask med anpassningsbar arbetsplats. Köksbänken har en smart kombinationslösning för både vask och arbetsområde, medan resten av köket också har mycket exklusiv utrustning. Sittgruppen har en glamorös stil på möblerna och här finns det också integrerat en pop up TV hållare. Vagnen har Adrias ERGO badrumslösning som ger dig gott om plats och modern design.Med elegant LED belysning och många snygga lösningar har detta badrum en alldeles speciell upplevelse.

Adria Astella Glam Edition (2013-modell)

Adria Astella Glam Edition (2013-modell) Byggt av glasfiberUtvändigt ser du skillnad på Astella Glam från tidigare modeller. Astella har bättre aerodynamik genom en formad front och en dynamiskt formad bakdel vilket gör att vagnen får ett enhetligt utseende både fram och bak, och att den är ergonomiskt utformad. En ny ljusramp med LED ljus finns baktill. Ståhöjden invändigt är 1,95 meter, medan den utvändiga höjden är 2,58 meter. Astella Glam är totalt 7,53 meter lång och har en karosslängd på 6,18 meter. Den invändiga längden är 5,65 meter och bredden utvändigt är 2,45 mot 2,31 invändigt. Vagnen kommer med lättmetallfälgar och en däckdimension på 185 R15 C 102, samt isolerade hjulhus och extra kraftiga stödben. Karosseriet är av ABS plast i fronten och/eller av glasfiberarmerad vit plast. Även taket är av glasfiberarmerad plast. Sidokapporna är av aluminium.Lastluckan på höger sida mäter 105 x 28 cm, medan den stora Midi takluckan mäter 400 x 700 mm. Isoleringen är 34 mm tjock i golvet, 29 mm i väggarna och 31 mm i taket. Astella Glam har fyra sovplatser, varav den främre sängen mäter 200 x 145 och bak är måtten 224 x 190/134. Färskvattentanken är på 50 liter. En klar fördel är att vagnen har Alde vattenburen centralvärme, något som gör den lämplig för vintercamping. Det har också förberetts för en BOSE ljudanläggning, något som borgar för riktig kvalitet. Läs mer om Adria Astella här Läs mer om husvagnar här

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket