Adria 2016: Alpina är största nyheten

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

50-årsjubilerande Adria presenterar sin i särklass största nyhet på alla sätt till modellår 2016. Alpina 903 HT är en vagn på hela nio meter som har allt och lite till.

Alpina 903 HT är en vagn på hela nio meter.

Alpina 903 HT är en vagn på hela nio meter. Adria firar i år 50 år av inspirerande äventyr i husvagns- och husbilsbranschen. Lång erfarenhet och lyhördhet för kundernass behov ligger till grund för framgången genom alla led av produktutveckling och produktionen av våra fordon.

Klicka för större bild Den nya Alpinan har fått en helt ny inredning med bland annat konkav design på skåpsluckor – detta bidrar till en känsla av ökad rymd inne i vagnen och förvaringsvolymen inuti i skåpen ökar. I det generösa köket kan man laga till en god maträtt, samtidigt som man har utsikten från Adrias unika och fantastiska takpanoramafönster.Alpina 2016 har multimediasystem med Bluetooth – man kan alltså streama musik från sin smartphone eller iPad. Att campa med Alpina 903 HT blir garanterat ett boende som är minst lika bekvämt som hemma. På Elmiamässan kommer Adria att visa upp såväl sin XL-vagn som andra 2016-nyheter.

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket