Årets nyhet på Skara Sommarland: BadringsBumpers

Den 3 juni öppnas portarna till Skara Sommarland för säsongen. En av årets nyheter är BadringsBumpers, en attraktion som påminner om radiobilarna. Åkarna styr sin BadringsBumper som både kan snurra och krocka med andra deltagarna.

Den 3 juni är det premiär för Skara sommarland att slå upp sina portar för säsongen. Årets nyhet blir en fartfylld och snurrig krocktur med BadringsBumpers som är en variant av klassiska radiobilar med upp till 15 deltagare per åktur.

BadringsBumpers
En Badringsbumper är en rund form av radiobil, där du styr din egen BadringsBumper med en spak i varje hand. Det här styrsystemet gör att du både kan få din badring att snurra och åka framåt eller bakåt. Och självklart krocka med alla andra BadringsBumpers på körbanan.

Årets nyhet på Skara Sommarlands, BadringsBumpers.

Fartfylld och rolig attraktionsnyhet
– Det känns fantastiskt att vi kan bjuda våra besökare på en riktigt fartfylld och rolig attraktionsnyhet i år. Vem gillar väl inte att få köra, snurra och dessutom krocka med sina nära och kära? Det ska bli så kul att få se våra gäster roa sig i våra nya BadringsBumpers när vi öppnar för säsongen den 3 juni, säger Skara Sommarlands vd Christine Karmfalk.

Christine Karmfalk, vd Skara Sommarland.

Om Skara sommarland

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark. Parken har utöver ett vattenland även en tivolidel, gokartbanor och camping. Med 46 attraktioner, fyra restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, spel, kiosker och caféer är Skara Sommarland fyllt med upplevelser för hela familjen. Skara Sommarland anställer ca 450 medarbetare under säsong och gästas av ca 285 000 besökare per år. Skara Sommarland är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland.

Fakta om BadringsBumpers

Premiär: 3 Juni
Placering på Skara Sommarland: Bredvid Restaurang Bryggan.
Antal bilar: 15
Körbanans storlek: 250 kvadratmeter
Tillverkare: Sela Group (Italien).

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket