Autohallen har flyttat till Borås

Ett av Autohallens sex försäljningsställen har flyttat. Det är anläggningen i Alingsås som numera återfinns i nybyggda lokaler i Borås.

Autohallen Husbilar är ett av landets största husbilsföretag. Företaget har expanderat kraftigt sedan starten 2003 i Hol utanför Alingsås och har nu även anläggningar i Kungsängen, Lomma, Karlstad och Uddevalla. Sedan 2021 ingår även Albins Husbilar i Valskog som en anläggning inom koncernen.

Bra läge

Nu har alltså koncernens första anläggning tagit steget att flytta från Alingsås till Borås. Flyttlasset gick vid årsskiftet och den nya adressen är Stormgatan 7 i området Viared, väster om Borås.
– I och med att vägen till anläggningen i Alingsås leddes om så valde vi att leta efter ett mer lättillgängligt läge för våra kunder att hitta till. Läget i Borås är fördelaktigt då bilverkstad och besiktning finns nära till hands och lokalerna är dessutom helt nybyggda, berättar Josefin Andersson.

Autohallen har öppnat i Borås.

Samma gäng

Kunderna möter samma gäng som tidigare med platschef Per Brevik i spetsen. Sortimentet är också oförändrat, det är nya husbilar från McLouis, Eura Mobil och Karmann Mobil samt begagnade husbilar och husvagnar som finns till försäljning.
– Just nu håller vi på att nyrekrytera personal till nya verkstan som servar allt i bodelen. Vi har inte möjlighet till Fiat Professional-service som vi hade i Alingsås, men vi samarbetar med en bilverkstad i närheten.

Invigningsfest

I nya lokalen i Borås finns även tillbehörsbutik från Kama Fritid. Totalt förfogar Autohallen över 1400 kvadratmeter inklusive försäljning, verkstad och butik.
– Invigningsfesten blir lite senare i vår, men det är redan nu öppet för allmänheten och intresset har redan varit mycket stort bland nya och gamla kunder, avslutar Josefin Andersson.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket