Det svänger om Eribas Rockabilly

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Husvagnsklassikern Eriba Touring Troll har blivit ännu mer retro. I år finns vagnen i två specialfärger – en röd Rockabilly och en blå Ocean Drive.

En modern ikon. I en Eriba Troll kör du inte obemärkt förbi.

En modern ikon. I en Eriba Troll kör du inte obemärkt förbi. Eribas särpräglade husvagnsmodeller med en stor portion retrokänsla har snudd på kultstatus. Utvecklade i slutet på 1950-talet med inspiration från flyg- och bilindustrin är det anmärkningsvärt att de fortfarande tillverkas och attraherar kunder i hela Europa. Märket gjorde comeback på den svenska marknaden förra året via Erwin Hymer Group Sverige. I år kommer två nytolkningar av den klassiska modellen – Rockabilly and Ocean Drive.

Inredning är inspirerad av amerikanskt 1950-tal.

Inredning är inspirerad av amerikanskt 1950-tal. Två färgschemanFärgschemat i rött och vitt respektive blått och vitt genomsyrar de båda modellerna och förstärker nostalgiupplevelsen, samtidigt som de tekniska lösningarna är moderna och helt up-to-date. Inredningen är inspirerad av det amerikanska 1950-talet med höga, randiga ryggstöd i sittgruppen, gardiner med stora prickar samt en tidsenlig beige nyans på skåp, luckor, badrumsdörr och kylskåpsdörr.

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket