Dethleffs 2015: Lifetime Plus – väggkonstruktion som förhindrar fuktskador

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Till modellåret 2015 introducerar Dethleffs en konstruktion som fått namnet Lifetime Plus. Denna nya konstruktion förenar en väggkonstruktion som garanterat inte drabbas av röta och därmed håller länge med modern kunskap om ett sunt inomhusklimat.

Lifetime Plus gäller modellerna Advantage och Esprit. Här syns Dethleffs Advantage I 6611 2015.

Lifetime Plus gäller modellerna Advantage och Esprit. Här syns Dethleffs Advantage I 6611 2015. Dethleffs har över 80 års erfarenhet av att bygga fritidsfordon och utvecklar ständigt nya lösningar för optimal komfort, högre säkerhet och längre livslängd. Till modellåret 2015 introducerar Dethleffs en konstruktion som fått namnet Lifetime Plus. Denna nya konstruktion förenar en väggkonstruktion som garanterat inte drabbas av röta och därmed håller länge med modern kunskap om ett sunt inomhusklimat. Påbyggnaderna saknar träinlägg och har istället ersatts av stabila reglar i polyuretan (PU). Glasfibertak och glasfiberklädd botten ska bidra till att öka livslängden.

Påbyggnaderna saknar träinlägg och har istället ersatts av stabila reglar i polyuretan (PU).

Påbyggnaderna saknar träinlägg och har istället ersatts av stabila reglar i polyuretan (PU). Gäller Advantage och EspritDethleffs Lifetime Plus-konstruktion gäller alla modeller i Advantage- och Esprit-klassen. Här listar vi fyra fördelar med Lifetime Plus:- Väggar, tak och golv är fria från köldbryggor och konstruerade helt utan träkomponenter. Istället garanterar stabila polyuretanstöttor en hög vridstyvhet. – Starka glasfiberplattor (glasfiberförstärkt plast) i tak och golv skyddar mot skador utifrån på grund av hagel, stenskott, saltvatten med mera. – Ett extra tjockt skikt av hydrofobiskt, vattenavvisande XPS-skum av hög kvalitet sörjer för mycket goda isolationsvärden. – Ett 3 mm (golv 6 mm) tjockt spärrskikt mot bodelen fungerar fuktighetsutjämnande och ljuddämpande. Alla husbilar från Dethleffs erbjuds med en 6-årig täthetsförsäkring (förutsätter årliga inspektioner mot betalning).

Klicka för större bild

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket