Elmia ställer in årets mässa

Elmia Husvagn Husbil är Nordens största mässa för alla som älskar det mobila livet. Med anledning av rådande restriktioner och dess påverkan på allmänna sammankomster kommer mässan 2021 inte kunna genomföras som planerat. Arbetet inför nästa års mässa 7-11 september 2022 är redan i gång.

Beslutet har fattats efter noga övervägande och i dialog med Husvagnsbranschens Riksförbund, HRF samt Caravan Club of Sweden. Den starka trenden med hemester och det ökade intresset för den mobila livsstilen kommer att prägla kommande säsonger.
– Förutsättningarna för att planera och förbereda möten, mässor och event är fortsatt oklara och utmanande. Genomförandet av stora mässor kräver lång framförhållning, vilket tyvärr inte ger oss några andra alternativ än att inte genomföra en mässa i början av september. Förhoppningsvis är detta nu den sista mässan vi tvingas flytta, säger Lotta Frenssen, vd Elmia AB.

Betydelsefull mässa

– Elmia Husvagn Husbil är betydelsefull som en branschföreteelse och är en möjlighet att möta besökare och nya kundgrupper, säger Lars-Erik Hörmander, ordförande HRF. En mässa som fokuserar på det mobila livet, dess produkter, nyheter och upplevelserna kring detta är viktigt. Vi ser fram emot mässan 2022.

Mässcampingen i anslutning till mässan samlar vanligtvis över 7 500 campinggäster och Caravan Club of Sweden ansvarar för skötsel av camping och parkering under mässdagarna.
– Naturligtvis måste vi följa myndigheternas restriktioner och tillsammans med Elmia kommer vi nu att ta nya tag inför mässan 2022, säger Roger Hansson, ordförande Caravan Club of Sweden.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket