First Camp köper populär dansk destination

Text: Daniel Andersson Foto: Jesperhus Feriepark

First Camp fortsätter att växa i Skandinavien och förvärvar Jesperhus Feriepark, en populär semesterresort och camping på Jylland i Danmark.

Jesperhus är en av de mest populära semesterdestinationerna i Danmark för barn. Ferieparken grundades på 1960-talet av familjen Overgaard och har haft en stark utveckling sedan dess. Destinationen innefattar nästan 300 hus, stugor och tält, 500 campingtomter och en bred portfölj av attraktioner inklusive ett badhus, tematiserat zoo och åkattraktioner.

Stora på youtube

Jesperhus youtube-kanal är en av de största i Danmark för barn under 10 år. Jesperhus Feriepark omsatte cirka 95 MDKK under den senaste tolvmånadersperioden till och med september 2021.
– Vi är väldigt imponerade över hur familjen Overgaard har utvecklat destinationen till en av de mest populära i Danmark för barn. Som nya ägare kommer vi att vårda alla styrkor och fortsätta investera i gästupplevelsen. Jesperhus kommer att drivas som ett eget dotterbolag inom vår koncern, med nuvarande varumärke, säger Johan Söör, vd och koncernchef First Camp.

Rekryteringsprocess

Nuvarande ledningsgrupp i Jesperhus Feriepark kommer att vara kvar i bolaget under en övergångsperiod. Parallellt kommer First Camp att inleda rekryteringsprocessen av en ny General Manager som väntas tillträda under 2022.

Relaterade artiklar

FreedomTravel breddar innehållet med influencers

Hymer sexfaldigt prisad i läsarundersökning

First Camp rekryterar 1200 personer – utan cv

Camptoo – ny delningsplattform för fritidsfordon

Sponsrad artikel

Nyckeln till PR Husbilars framgång

Moderna museet visar utställningen Svenska förvärv

© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket