First Camp lanserar Easy och Resort

Inför sommarsäsongen får några av First Camps närmare 70 destinationer en ny benämning. Sex stycken blir First Camp Resort och elva campingar blir First Camp Easy.

Campingkedjan First Camp har närmare 70 destinationer runt om i Sverige, Danmark och Norge. Inför den kommande sommarsäsongen lanserar First Camp två nya undervarumärken, First Camp Easy och First Camp Resort. Syftet är att göra det enklare för gästen att hitta en campingplats som motsvarar förväntningarna.
– Med First Camp Easy och First Camp Resort kan vi bättre möta gästernas förväntningar och göra deras upplevelse hos oss ännu mer minnesvärd, Ingela Lundkvist, kommersiell chef på First Camp.

First Camp Resort

De flesta destinationerna förblir vanliga First Camp-destinationer. Sex utvalda destinationer kommer dock att ingå i nya First Camp Resort. Dessa erbjuder bland annat fler aktiviteter under sommaren, strandnära lägen och faciliteter som pooler, restauranger, butiker och aktivitetsprogram för hela familjen. Aktivitetsprogrammet med bland annat Yessi-barnklubben ingår i priset för gästerna.

Enklare standard

För gäster som söker en enklare och mer avslappnad campingupplevelse kommer elva destinationer att ingå i nya First Camp Easy. Dessa destinationer har enklare standard och färre faciliteter utan att kompromissa med läget eller de praktiska behoven, såsom tillgång till ett servicehus och möjlighet att tömma och fylla tanken.
– Vi vill göra det enkelt för våra gäster att hitta den perfekta campingupplevelsen. Med Easy och Resort gör vi det tydligare vilka typer av destinationer vi erbjuder, säger Johan Söör, vd på First Camp.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket