First Camp rekryterar 1300 inför sommaren

First Camp hade en rekordsommar 2022 och är nu i full gång med att rekrytera nya medarbetare till nästa säsong. Cirka 1300 lediga tjänster ska tillsättas i Sverige, Norge och Danmark.

Med över 60 destinationer i Danmark, Sverige och Norge är First Camp Skandinaviens ledande campingkedja. Inför sommarsäsongen 2023 görs en rekordstor rekrytering när 1300 tjänster ska tillsättas, varav 1000 i Sverige och 200 i Danmark och runt 100 i Norge. Det handlar bland annat om jobb i receptioner, restauranger, städ, minigolfbanor, utomhusbad och vaktmästerier.

Många återkommer

– Det är alltid lika roligt när sommarens rekryteringar drar i gång. Det är inspirerande att träffa så många unga som är på jakt efter det som för vissa är sitt första jobb. Många återkommer sedan år efter år till oss och det är jag väldigt stolt över, säger Hanna Bäckhage, HR-chef.

Lärorikt och roligt

Inför sommaren 2022 fick First Camp in runt 11 000 ansökningar, i år förväntas det bli ännu fler. Campingkedjan har det senaste året vuxit med ett flertal både svenska, danska och även norska destinationer, och attraherar många unga.
– Ett sommarjobb hos First Camp är en oerhört lärorik och rolig erfarenhet som skapar minnen för livet. Grunden i First Camp är våra fantastiska medarbetare och med vår tillväxt erbjuder vi många karriärmöjligheter för den som vill vara med och bygga världens ledande campingkedja, säger Johan Söör, vd First Camp.

Ansökan

Ansökan görs via hemsidan, inga personliga brev krävs. Samtliga lediga tjänster i kedjan finns tillgängliga på firstcamp.se/jobb.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket