Forsberg 2002: Hobby som är klart inriktade på halvintegrerade

Av: Anne-Vibeke Isaksen • Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold • Fotograf: Hobby
Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Hobby som är klart inriktade på halvintegrerade (profilerade ) husbilar och har så varit sedan 1984, då den klassiska Hobby 600: an premiärvisades som omgående blev en jättesuccé.

Klicka för större bild Alkoverna har 2 storlekar, 5 planlösningar, med utrustning som ALKO-chassie, dubbelgolvsystem, stege, takräck, mm. När det gäller de halvintegrerade modellerna så är i huvudsak programmet detsamma med vissa undantag. Linie D har 2 modeller, 600 FS och 600 KS, medan 650 FS och 650 FSe är stort som förra året ! Flaggskeppet 750 FMSe linie C är i stort sett likvärdig med förra årets modell, varför ändra på ett vinnande koncept ? Standardutrustningen är omfattande och Hobbys begrepp ”All Inclusive” passar bra in. I paketet ingår dessutom ännu mera utrustning: Elektronisk Tv-antenn, ljudanläggning RDS/Bandspelare, ädelträpaneler i Förarhytt på de halvintegrerade. Som extra krydda kan vi i år erbjuda en speciallackering på samtliga halv-integrerade modeller, Bilen lackeras i Silver/Grönmetallic från topp till tå. Återförsäljarnätet består av de etablerade Hobbyhandlarna: ToluRent husvagnar i värmländska Grums och Stockholms Husvagnscenter ab i Stockholm. Dessa båda tillsammans med Forsbergs Fritidscenter ab har samtliga 3 sålt Hobby Husbilar sedan starten 1984.Läs mera här: www.forsbergsfritidscenter.se

Relaterade artiklar

FreedomTravel breddar innehållet med influencers

Hymer sexfaldigt prisad i läsarundersökning

First Camp rekryterar 1200 personer – utan cv

Camptoo – ny delningsplattform för fritidsfordon

Sponsrad artikel

Nyckeln till PR Husbilars framgång

Moderna museet visar utställningen Svenska förvärv

© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket