Glamping i Lindvallen – bo i en igloo

Lindvallen i Sälen har lanserat ett nytt glamping-boende. Vad sägs om att bo i en igloo-formad stuga på 40 kvadratmeter?

SkiStars anläggning i Lindvallen hänger på glampingtrenden och utökar med två igloo-formade byggnader som ligger avskilt och naturnära, men med gångavstånd till SkiStar Lodge Lindvallen och närhet till skidåkning och aktiviteter.

Rymlig ”igloo” på 40 kvm.

Hotellsängar

Igloo-husen är utrustade med hotellsängar och braskamin, mikrovågsugn, kyl, vattenkokare samt ett mindre pentry med engångsartiklar. Boendet har inget eget wc eller dusch, men erbjuder enklare dass intill byggnaden. Dusch och wc finns att nyttja på Experium och SkiStar Lodge Lindvallen.

Avskilt i naturen, men nära skidanläggningen.

40 kvm

Igloon är 40 kvadratmeter stor med plats för upp till fyra personer i varje (totalt två enheter), samt egen eldstad utanför boendet. Uppbäddade sängar, ved och avresestäd ingår i bokningen. I den ena igloon är hundar välkomna. Igloo-husen introduceras denna vintersäsong och kommer även att vara bokningsbar till sommaren 2023. Priset ligger på från 2995 kronor per dygn.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket