Husbilskonsert med Carola – tävlingen avgjord

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Vinnaren är korad; det blev Nadia Wedin i Farsta som tog hem priset i en utslagstävling. Nadia kan nu se fram emot en husbilsvecka i en Hymer husbil och därtill få Carola som gäst.

Carola kommer att dyka upp hos vinnaren och bjuda på en jam-session i husbilen.

Carola kommer att dyka upp hos vinnaren och bjuda på en jam-session i husbilen. Stjärnsångerskan och husbilsföretaget Hymer slog sig ihop till förmån för Världens barn. För Nadia Wedin betyder det en vecka i en premiumhusbil där Carola kommer att dyka upp och bjuda på sång och musik inne i husbilen.

Fredrik Uhlin, marknadschef för Hymer och Carola Häggkvist i samarbete till förmån för Världens barn.

Fredrik Uhlin, marknadschef för Hymer och Carola Häggkvist i samarbete till förmån för Världens barn. 123 000 kronor till Världens barnTävlingen avgjordes i Sveriges Radio P4 när Nadia vann mot Bo Liljeqvist i Jönköping i en klassisk intro-tävling med Carola-tema. Genom alla samtal till tävlingen drogs det in hela 123 000 kronor, som går oavkortat till Världens barn. Ett stort tack till alla som deltog.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket