HYMER Base Camp – nytt koncept för en aktiv livsstil

Intresset för ett hus på hjul ökar snabbt, inte minst bland yngre med en aktiv livsstil. Detta har den tyska husbilstillverkaren Hymer tagit fasta på och introducerar nu konceptet HYMER Base Camp.

Fredrik Uhlin, marknadschef på HYMER Center, beskriver konceptet som en blandning av ett inspirationsforum och ett lojalitetsprogram.
– Förr användes husbilar i huvudsak till resor och semester. Idag ser vi att allt fler köper husbil för att kunna förverkliga en dröm eller en specifik livsstil. Vare sig om du vill bestiga Kebnekaise, supporta barnen på fotbollscupen eller jobba hemifrån så öppnar husbilen många möjligheter. Den är en bas som möjliggör en ny typ av leverne, säger Fredrik.

HYMER Base Camp deltog i Idre Fjällmaraton.

Ett ökat och mer aktivt användande av husbilen ställer också högre krav på eftermarknad och service.
– För att ge våra kunder ett bekymmersfritt ägande och bästa möjliga förutsättningar att förverkliga sina drömmar introducerar vi nu HYMER Base Camp. Konceptet kommer att rullas ut steg för steg för att presenteras i sin helhet längre fram, säger Fredrik.

Husbilen möjliggör en aktiv livsstil.

Premiär i Idre

För att ge exempel på vilka användningsområden husbilen har kommer HYMER Center att genomföra olika event under hösten och våren. Den 28 augusti genomfördes årets upplaga av Idre Fjällmaraton under temat ”Bli Oslagbar”. HYMER Center var på plats för att supporta sitt eget team.
– Husbilarna gör det enkelt för oss att ta oss till Idre med den utrustning som behövs och samtidigt övernatta nära startfältet. Hög komfort under resan och boendet gjorde att alla kunde starta loppet fullt utvilade, berättar Fredrik Engstrand, försäljningschef på Hymer Center.

Sammanlagt deltog 18 personer från HYMER Center i eventet.
– Vi är inte här för vinna tävlingen utan för att med konceptet HYMER Base Camp visa att husbilar gör det möjligt att göra vad du vill, var du vill och när du vill, avslutar Fredrik Uhlin.

Husbilen är samlingspunkten vid event som t ex Idre Fjällmaraton.

Grundat 1968 och Sveriges största fullserviceleverantör av husbilar. Vi har 6 fullserviceanläggningar i Örebro, Stockholm, Ängelholm, Göteborg och Umeå. Säljer husbilar och husvagnar från världens största husbilskoncern Erwin Hymer Group, varumärkena HYMER, Carado, Dethleffs, Bürstner och Eriba.

Till HYMER Centers hemsida
Det här är en annons från HYMER Center och inte en artikel från CampingSveriges redaktion.
Du kan mejla vår annonsavdelning på annons@mediapress.se.

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket