Jubileum på gång i Lödde

Av: Daniel Andersson • Fotograf: Daniel Andersson
Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Familjeföretaget Lödde Husvagnar laddar för 30-års-jubileum och kan samtidigt glädjas åt stora framgångar med svenska husvagnsmärket Polar. – Vi har fått tillbaka husvagnsglädjen, säger Siw Jacobsson.

Viktor, Emma, Bengt och Siw. Lödde fyller 30 år!

Viktor, Emma, Bengt och Siw. Lödde fyller 30 år! Det råder en avslappnad och välkomnande atmosfär hos Lödde Husvagnar. Företaget, som drivs av Siw, Bengt, Viktor och Emma Jacobsson, är känt för att värna om sina kunder.   – Vi tycker det är viktigt med en familjär och glad stämning. Det är ju inte bara ett arbete, det ska vara kul också, tycker Siw Jacobsson.Och kul har de haft genom åren. Det finns många fina minnen att se tillbaka på, men också en del tuffa stunder. – Det var jobbigt när Cabby försvann, det var vårt huvudmärke och en del av vår identitet. Det var lite nervöst i början när vi i stället började med Polar, som var en konkurrent till Cabby. Men det har slagit mycket väl ut och nu är vi en av landets största Polar-försäljare, säger Siw.

Årets Företagare i Kävlinge Kommun år 2015!

Årets Företagare i Kävlinge Kommun år 2015!Fotograf: Kävlinge Kommun MilstolpeLödde var tidigt ute med husbilar, men den ekonomiska kraschen i början på 90-talet satte stopp för den satsningen. Fast 2006 kom husbilarna tillbaka i sortimentet igen och med stöd från leverantören Bergholm har märkena Knaus och Weinsberg blivit storsäljare. En annan milstolpe var när Lödde Husvagnar tog hem titeln Årets Företagare i Kävlinge Kommun år 2015. Året därpå gjordes en tillbyggnad av anläggningen vilket har ökat kapaciteten både i verkstaden och i försäljningshallen. – Det är också glädjande att våra barn tagit steget in i verksamheten. Vårt mål är att fortsätta växa tillsammans och erbjuda den fina service som utmärker små familjeföretag.

Lödde Husvagnar kommer att fira sitt 30-års jubileum under hela året.

Lödde Husvagnar kommer att fira sitt 30-års jubileum under hela året. NyheterAndra nyheter är att Lödde numera är auktoriserad av E&P och kan erbjuda montering av hydrauliska stödben till både husvagnar och husbilar. Även lufttälten från Kampa har gjort entré i butiken, som för övrigt alltid är fullproppad med nya tillbehör och inredningsdetaljer.– Vi fortsätter med olika typer av träffar och event. Sedan har vi även vår kundklubb som träffas två gånger om året. Då bjuds det på mat, dans och tävlingar, säger Siw.Trettioårsjubileet kommer att firas under hela året, med extra aktiviteter i augusti.  

Relaterade artiklar

Skånes Djurpark satsar på glamping

Livemusik på Dalhalla igen

Sponsrad artikel

Svenska campingplatser vinner internationellt pris

Sponsrad artikel

Så styr du din husvagn – var du än befinner dig

Elmia ställer in årets mässa

Brofästet Senoren – prisad ställplats i Blekinge skärgård

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket