Kabe-koncernen anordnar mässa på Elmia

Text: Daniel Andersson Foto: Kabe

Det blir en mässa på Elmia i höst trots allt. Det är Kabe-koncernen som arrangerar en egen mässa i Hall A den 4-12 september. – Det känns fantastisk roligt att kunna erbjuda detta, vi är många som saknat möjligheten att träffas och titta på nya husvagnar och husbilar, säger Pia Weinz Karlsson, reklamchef på Kabe.

När Elmia för andra året i rad tvingades ställa in sin populära husvagns- och husbilsmässa, var det många som blev besvikna. Därför är det desto roligare att nu kunna avslöja att Kabekoncernen anordnar en egen mässa med fokus på sina varumärken Kabe, Adria, Sun Living, Affinity och Kama Fritid.
– Vi har märkt ett stort sug bland våra kunder att få titta på våra fordon och samtidigt kunna umgås under trevliga och säkra former. När möjligheten att hyra Elmia uppstod så slog vi till, berättar Pia Weinz Karlsson.

Kabe-koncernen anordnar en egen mässa på Elmia med fokus på sina varumärken Kabe, Adria, Sun Living, Affinity och Kama Fritid.

Kabe-koncernen anordnar en egen mässa på Elmia med fokus på sina varumärken Kabe, Adria, Sun Living, Affinity och Kama Fritid.

Vidtar åtgärder

Hur evenemanget kan genomföras beror naturligtvis på hur smittläget och restriktionerna ser ut i september, men för närvarande finns ingen begränsning i antalet besökare.
– Vi vidtar alla åtgärder för att erbjuda en säker och trygg upplevelse. Besökarna skannar till exempel sina biljetter själva, vi har stationer med handsprit och munskydd samt särskilda trängselvärdar som ser till att avstånden hålls. Även i montrarna blir det gott om utrymme mellan fordonen.

123 fritidsfordon

Mässan hålls i Hall A den 4-12 September och här kommer alltså Kabe-koncernens varumärken att ställa ut; Kabe, Adria, Sun Living, Affinity och Kama Fritid.
– Sammanlagt kommer 123 fritidsfordon från modellprogrammet 2022 att visas upp. Självklart är årets nyheter också på plats, här presenteras vi flera intressanta modeller på både husvagns- och husbilssidan, säger Pia.
Om restriktionerna tillåter planerar Kabe att erbjuda camping på utomhusområdet, på liknande sätt som under en normal mässa. Campingen kommer hanteras av Caravan Club. Ett alternativ är Rosenlunds Camping som ligger i anslutning till Elmia.

Besök www.kabe.se/elmia2021 för att se aktuell information.

Mässan hålls i Hall A den 4-12 september.

Mässan hålls i Hall A den 4-12 september.

Kort om husvagns- och husbilsmässan

Var: Elmia Hall A, ingång via Entré Nord.

När: 4-12 september

Utställande märken: Kabe, Adria, Sun Living, Affinity och Kama Fritid

Entré: Fri entré, men förbokning av biljett måste göras via Tickster, (bokningsavgift 30 kr)

Parkering: Fri dagsparkering finns inne på Elmia-fältet.

Camping: Ställplats bokas separat på Tickster och kostar 150 kronor per dygn. Det finns ingen el, men tillgång till dusch och toalett finns.

Mat och dryck: Finns att köpa i restaurangen och på området.

Mer information finns på www.kabe.se/elmia2021

Relaterade artiklar

Tabbert 2022: Vagnar med premiumkänsla

Sponsrad artikel

Husbil sommaren 2022? Då måste du vara snabb!

Smaka på camping: Bergholm arrangerar ny mässa på Elmia

Dometic: Coola kylboxar som tål hårda tag

Ny vd för Husbilslandet

Sponsrad artikel

Tre visningshelger – se alla 2022-nyheterna hos Tumbo!

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket