Lindströms fortsätter att växa

Lindströms Husbilar & Husvagnar har utökat med ett nytt husbilsmärke, italienska Etrusco. Andra planer för framtiden är en ny verkstad och nya uppställningsplatser.

Lindströms Husbilar & Husvagnar har upplevt en stark utveckling de senaste åren. Mycket tack vare den nya anläggningen i Enköping som består av 3000 fräscha kvadratmeter med utställningshall, kontor och butik.

– Det har blivit ett stort lyft. Läget utmed E18 är perfekt och eftersom vi själva planerat och byggt anläggningen är den anpassad exakt efter våra behov, säger John Lindström, vd.
Förra året byggdes en ny tillbehörsbutik i Enköping. Som Kama Fritid Premium Dealer är butiken inredd enligt Kamas nya koncept som gör exponeringen av tillbehör ännu mer tilltalande.

– Butiken är 500 kvadratmeter stor och ligger i två plan. På ovanvåningen visar vi tält och fritidsmöbler medan övriga tillbehör finns på nedre plan, berättar Cecilia Lindström.

John och Cecilia Lindström har upplevt en stark utveckling de senaste åren.

John och Cecilia Lindström har upplevt en stark utveckling de senaste åren.

Fordonssortimentet har breddats det senaste året. LMC, Etrusco och Knaus har plockats in och kompletterar det tidigare utbudet från Carthago, Rapido och Rimor.

Komplett serviceanläggning för husbilar och husvagnar

I Bålsta finns företagets verkstad, en komplett serviceanläggning för såväl husbilar och husvagnar som för personbilar.

– Verkstaden är auktoriserad av Fiat. Vi använder endast originaldelar och våra mekaniker utbildas kontinuerligt av Fiat, berättar Ingela Linder, kundmottagare.

Verkstaden har ett samarbetsavtal med AD Bildelar vilket innebär att man kan åta sig såväl arbeten i bodelen som motorreparationer. Fordon av alla märken är välkomna.

– Vi erbjuder ett komplett utbud av service. Numera monterar vi också hydrauliska stödben från E&P, utför AC-arbeten och gör även mindre lackeringsjobb, fortsätter Cecilia.

På sikt är planen att bygga ny verkstad i Enköping i anslutning till försäljningshallen. Då flyttas samtidigt uppställningsplatserna som även uppgraderas med el, platser under tak och en tvättanläggning för husbilar. Det kommer även vara möjligt att fylla på färskvatten, tömma septitank och gråvattentank.

Fyrtal i säljare - Petri Suomela, Stefan Ohlsson, Ari Peltomaa och Andreas Sjöborg.

Fyrtal i säljare – Petri Suomela, Stefan Ohlsson, Ari Peltomaa och Andreas Sjöborg.

Fakta Lindströms

Grundades: 1984
Anställda: 21 st
VD: John Lindström
Omsättning: Drygt 210 miljoner kr.
Märken: Carthago, LMC, Rapido, Rimor, Etrusco och Knaus

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket