Lödde bjuder in till Försommarfest

Lödde Husvagnar & Husbilar är glada att äntligen få ordna ett publikt event igen. Den 7-8 maj är det dags för Försommarfest med bland annat modellnyheter från fyra olika märken.

Sommaren är på intågande och äntligen är det möjligt att träffas i större omfattning igen. Siw Jacobsson på Lödde Husvagnar & Husbilar är både förväntansfull och en smula spänd inför Försommarfesten.

– Jag är ju lite nervös om det ska komma några besökare, det är faktiskt två år sedan vi har haft en sådan här ”öppen” inbjudan. Men våra träffar brukar vara välbesökta så det hoppas vi att även denna blir, säger hon.

Lödde har haft en stark utveckling de senaste åren med många nya kunder som sökt sig till det personliga familjeföretaget. För att möta den ökade efterfrågan har personalstaben förstärkts och omfattar nu totalt tio stycken plus säsongspersonal.

Knaus är en storsäljare hos Lödde.

Fyra varumärken

Under Försommarfesten är anläggningen full med nya och begagnade fritidsfordon. Inte minst kommer flera spännande modellnyheter att visas upp. Lödde är återförsäljare för Laika, Knaus, Polar och Weinsberg.

– Om du är nyfiken på husvagn eller husbil ska du inte missa detta tillfället. Vi vill gärna träffa dig för att prata nyheter, möjligheter och erfarenheter, säger Siw.

Italiensk lyx från Laika.

Fakta Försommarfest

Var: Lödde Husvagnar & Husbilar
När: Lördag 7 maj och söndag 8 maj
Klockan: 11.00-15.00

Vad händer:
– Mässrabatter upp till 15 000 kr
– Trubadurunderhållning
– Grillad korv
– Glass till barnen
– Tävlingar och erbjudanden
– Representanter från alla märken
– Finansiering på plats

Nytt avsnitt släpps varje tisdag och fredag hela sommaren.

Se alla avsnitt
© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket