Rejäl lyftning av Adria Sonic

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Adrias helintegrerade husbilar i serien Sonic har gjorts om grundligt till 2017, såväl interiört och exteriört. Den lyxiga toppmodellen har blivit ännu lyxigare.

Mer lyx och mer komfort.

Mer lyx och mer komfort. Inget har lämnats åt slumpen när nya Sonic har fått en ordentlig make-over med mer lyx och mer komfort. Sonic finns i tre varianter – Axess, Plus och toppmodellen Supreme – som tydligare skiljs åt i 2017 års upplagor. Axess finns i tre planlösningar under sju meter, Plus har fyra planlösningar som alla är 7,52 meter medan flaggskeppet Supreme får en ny planlösning och finns nu i sammanlagt fem utföranden.

Inredningen är elegant och harmonisk med lyxig känsla.

Inredningen är elegant och harmonisk med lyxig känsla. Ny frontUtvändigt är bilen om möjligt ännu elegantare än innan. Alla Sonic är byggda på Fiat-chassi. Frontpartiet är omgjort med ny grill och tuffa lampor som för tankarna till en personbil. Även bakpartiet är nytt med LED-lampor. Det finns garagedörrar på båda sidor vilket gör det enkelt att komma åt bagaget. Supreme och Plus har fått nya backspeglar i buss-design. Interört känns Sonic stilig och modern. Inredningen är elegant och harmonisk med lyxig känsla. Rymd, komfort och ergonomi har varit ledorden vid formgivningen.

Active är en liten husbil i van-segmentet byggd på Renault Trafic.

Active är en liten husbil i van-segmentet byggd på Renault Trafic. Adria ActiveAdria presenterar även en nyhet i andra ändan av storleksspektret. Active är en liten husbil i van-segmentet byggd på Renault Trafic. Modellen finns i en planlösning men kan fås i sex färger; vit, silvermetallic, gråmetallic, röd, grön och brun. Trots det nätta formatet har bilen fem sittplatser (en sjätte finns som tillval) och kan erbjuda sovplats åt fyra personer tack vare det integrerade pop-up-taket. Även garderob och kök med spis, kyl och diskho har ingenjörerna lyckats rita in.

Trots den lilla ytan i Active, så finns det ett kök såklart.

Trots den lilla ytan i Active, så finns det ett kök såklart. CitroenEn annan nyhet från Adria är att märket har inlett samarbete med Citroen. Adrias husbilar byggs normalt på Fiat Ducato och Renault Master, men nu kan Axessmodellerna av Matrix, Coral och Compact fås med Citroen Jumper-chassi.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket