Rips Husvagnar: Jubileumsfirande i fyrtio dagar

Tomelillaföretaget firar jubileum med ombyggnad, nyanställningar och inte minst ett rejält event i april. – Vi ska fira i 40 dagar, lovar vd Martin Wirén.

Rips Husvagnar grundades 1982 av Ronny och Ingegerd Persson. För två år sedan skrevs ett nytt kapitel i företagets historia när LW Husvagnar i Smedjebacken tog över ägarskapet. Både Rips och LW jobbar med Bergholmgruppens märken, bl a Knaus, Weinsberg och Ci, och samarbetar på flera områden.
– Det har lett till synergieffekter och båda företagen utvecklas väldigt positivt, säger Martin.
Han har hunnit sätta sin egen prägel på verksamheten och berättar om aktuella projekt.
– Vi har till exempel byggt en ny tillbehörsbutik och fräschat upp kontoren med bland annat nytt fönsterparti. Just nu pågår en ombyggnad av verkstaden där vi sätter in nya, större portar på framsidan och höjer takhöjden. Det förenklar logistiken och ger möjlighet att lyfta upp större fordon.

Vd Martin Wirén och verkstadschef Joakim Nilsson.

Nyanställningar

Personalen har nyligen förstärkts med två nya förmågor. Melwin Nilsson är verkstadstekniker och tar tillsammans med kollegorna Anders, Patrik och verkstadschef Joakim hand om bodelsservice och försäkringsjobb. På säljsidan har Ingvar Grenander anslutit med gedigen erfarenhet av fritidsfordon och blir ett av företagets ansikten utåt.
– Vi är ett bra gäng med bred kompetens och strävar efter att vara den enda kontakt en fordonsägare behöver, säger Martin.

Ny och större Kama-butik.

Rejält firande

Fyrtioårsfirandet börjar den 1 april och pågår i hela fyrtio dagar. Exakt vad som kommer att hända vill Martin inte avslöja, men han utlovar många förmånliga erbjudanden och trevliga aktiviteter. Höjdpunkten blir ett event den 8-10 april. Han vill passa på att hylla grundarna Ronny och Ingegerd för deras insatser under åren.
– De har gjort ett fantastiskt arbete, och det är en förmån att få driva vidare deras livsverk.

Fakta Rips Husvagnar

Grundades: 1982 av Ronny och Ingegerd Persson.
Vd: Martin Wirén.
Anställda: 7 st.
Anläggning: utställningshall, butik och verkstad.
Märken: Knaus, Weinberg, T@b och Ci.
Webbshop: Campingshopen.se
Aktuellt: Firar 40-årsjubilem med event 8-10 april.

© 2022 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket