Rullande campingäventyr i Värmland

Text: Pressmeddelande Foto: Värmland Camper

Nu finns ett nytt semesterkoncept i Värmland där man hyr camper-/husvagn hos Värmland Camper på Hammarö. Vid upphämtningen är vagnen färdigpackad med all utrustning som behövs för ett bekvämt campingliv.

Vagnen ger en hotellkänsla med bäddad säng och i lokal anda används produkter som handdukar och kroppsvårdsprodukter från värmländska producenter. Kunden får en personlig resrutt med tips på lokala besöksmål, aktiviteter och ställplatser i Värmland.

När kunderna hämtar vagnen är den redo att åka direkt ut på äventyr, all campingutrustning man behöver finns redan i vagnen.

När kunderna hämtar vagnen är den redo att åka direkt ut på äventyr, all campingutrustning man behöver finns redan i vagnen.

Vill visa upp Värmland

Grundaren Pär Grahn berättar:

– Vår vision är att erbjuda kunden en frihet och spontanitet att resa runt och upptäcka nya smultronställen med det smidiga boendet på dragkroken. Vi vill visa upp Värmland och gör det enkelt för kunden med en föreslagen resrutt och tips. När kunden hämtar vagnen är den redo att åka direkt ut på äventyr, all campingutrustning man behöver finns redan i vagnen. Vagnlivet är perfekt att kombinera med olika aktiviteter året runt, det finns möjlighet att lasta till exempel cyklar och skidor. Förra sommaren var ståpaddelbrädor SUP, ett populärt tillval att testa på Värmlands fina sjöar. I år har vi ett samarbete med Vänerkajak där man kan hyra kajaker att lasta på vagnen.

Rullande campingäventyr i Värmland.

Rullande campingäventyr i Värmland. Ett utmärkt sätt att komma nära naturen.

Utekök baktill

Med en lucka bak på vagnen öppnas det härliga uteköket som har rinnande vatten, gasolkök och kyl. Vagnen har även ett taktält med extra sängplatser som ger möjlighet till härlig utsikt.

– Intresset för friluftsliv och camping är större än någonsin, det kommer bli en fantastisk campingsommar!

Relaterade artiklar

Skånes Djurpark satsar på glamping

Livemusik på Dalhalla igen

Sponsrad artikel

Coola prylar som du designar själv

Sponsrad artikel

Svenska campingplatser vinner internationellt pris

Sponsrad artikel

Så styr du din husvagn – var du än befinner dig

Elmia ställer in årets mässa

© 2021 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket