Uppblåsbart busstält blir elegant vardagsrum

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Det prisbelönta skandinaviska campingvarumärket Outwell har kompletterat sin populära Smart Air-kollektion med uppblåsbara busstält och erbjuder nu fyra nya Scenic Road-modeller. Dessutom införs en ny, enklare Air Cruising-serie för att erbjuda större möjlighet att välja bland praktiska lösningar som tillför värdefullt utrymme till husbilar och minibussar.

Outwell erbjuder nu fyra nya Scenic Road-modeller.

Outwell erbjuder nu fyra nya Scenic Road-modeller. Den nya Smart Air Touring-kollektionen med tunnelmodeller är utrustad med Outwell Advanced Air Tube System med företagets egna, beprövade One-go Inflation-teknik och vinklade luftkanaler. Tillsammans ger de ett pålitligt, lättrest tält med god vindprestanda som i kombination med Outwell Easy Pegging System och den aerodynamiska profilen ger skydd upp till vindstyrka 9.Den stora uteplatsen erbjuder en skyddad plats där man kan sitta och umgås eller förvara möbler, samtidigt som den ger skydd åt den stora framväggen som kan öppnas helt och är försedd med myggnät. Stora tonade fönster med uppdragbara gardiner finns nu i hela tältet för anpassningsbart insynsskydd och UV-skydd med bibehållen utsikt.

Scenic Road 250SA.

Scenic Road 250SA. Skydd mot vindstyrka 8Modellerna är 340 cm breda och består av 200SA, 250SA och 300SA. Siffrorna anger djupet i centimeter. Standardhöjden vid montering är 180 cm–205 cm med 250SA Tall-alternativet som ger mellan 240 cm och 290 cm höjd – perfekt för ombyggda minibussar.Den nya Air Cruising-kollektionen med kupoldesign innehåller fyra mångsidiga uppblåsbara busstält av modellen Milestone som är snabbresta och har ett tillval i form av innertält med flera olika positioner. Tältet kan stå för sig självt och säkra tältplatsen vid dagsutflykter eller användas ensamt som ett praktiskt skydd på stranden eller i trädgården.Det strukturerade materialet i elegant mörkblått med neonfärgade detaljer och tältlinor och stora, tonade fönster ger uttryck för den stil, kvalitet och prestanda som Outwell är känt för. Den enkla men högeffektiva och stabila Rigid Air System-ramen hjälper till att skydda mot vind upp till styrka 8 och samverkar med det innovativa Outwell Link Access Zone System − med sidodörrar på alla modeller utom Milestone Pace Air − för en prydlig, smidig och stabil anslutning och enkel åtkomst till fordonet, samtidigt som den stänger ute drag och kompletterar Outwell Sealed Ground System.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2023 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket