Ny takantenn ger optimalt wifi

Wifi.se lanserar en ny rundstrålande mimo-antenn som fungerar för alla mobila bandbredder - 2G/3G/4G/5G. Robust, vattentät och tålig mot både kyla och värme – perfekt för husbil och husvagn!

För att optimera sitt wifi när man är på resande fot bör man sätta en antenn på taket. Men antenner utsätts för stora påfrestningar från sol, regn, snö, is och blåst. Därför är det viktigt att välja en antenn av hög kvalitet.

Wifi.ses mobila bredband fungerar i hela Europa.

Robust och 5G-klar

Efter att ha testat olika antenner under ett års tid utan att bli nöjd, har Wifi.se utvecklat en egen produkt. Kravet var att den skall vara robust, snabb och klara alla frekvenser, även 5G. På så vis behöver inte antennen bytas om routern uppgraderas i framtiden. Resultatet blev en rundstrålande mimo-antennen som fungerar för alla mobila bandbredder, 2G/3G/4G/5G.

Den externa takantennen har 8DBI-styrka och är IP68-certifierad för bästa hållbarhet och signal.

Vattentät

Den är lite större än vanliga runda antenner, men ett större antennelement ger starkare mottagning och sändning. Den är ändå inte särskilt stor, endast 13 cm i diameter och 5 cm hög. Antennen är IP68-certifierad, vilket betyder att den är vattentät och klarar att bli dränkt. Den klarar även kyla och värme, från temperaturer på –40 grader till 85 grader varmt.

Behöver inte borra

Antennen har SMA-kontakter och kopplas direkt till routern. Till skillnad från vissa andra antenner krävs inte att man borrar hål i taket. Den levereras med 3M supertejp och kan bara monteras på en ren och slät yta. Är ytan lite ojämn, rekommenderas att man använder lim.

Antennen fästs med 3M supertejp.

Beställ din antenn här!

Takantennen kan fås med 2 LTE-kablar och 2 Wifi-kablar och kostar 1595 kr. Med enbart LTE-kablar är priset 1495 kr. Klicka här för att beställa!

Wifi.se erbjuder snabba mobila bredbandslösningar för din husbil i Sverige och i hela EU/ESS till låga priser. Wifi.se är en egen operatör och du kan välja enbart SIM-kort om du redan har en router eller ett routerpaket med SIM-kort.

Till Wifi.ses hemsida
Det här är en annons från Wifi.se och inte en artikel från CampingSveriges redaktion.
Du kan mejla vår annonsavdelning på annons@mediapress.se.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket